Homepagina » UFO Database Archief » Spijkenisse 1 september – Grote oranje bol en boemerang-achtig object

Spijkenisse 1 september – Grote oranje bol en boemerang-achtig object

Toen wij in de avond van 1 september de hond uitlieten, zagen we plotseling een groot oranje/licht dat zich duidelijk onderscheidde van de vele vliegtuigen van het normale vliegverkeer. Die zijn veelal te herkennen aan object grootte, knipperende (geel/groene) lichten en snelheid van verplaatsen door de lucht.

Deze bol ging boven ons langs. In tegenstelling tot vorige waarnemingen had ik dit keer niet mijn fototoestel bij me. Terwijl we naar het object aan het gapen waren merkte ik plotseling in mijn ooghoek een zeer groot boomerang-achtig object op (beide benen even lang) dat zich met immense snelheid geruisloos door de lucht verplaatste. Het scheerde als het ware door de lucht. Nu is de snelheid van een vliegtuig doorgaans bekend. We weten dat de meeste toestellen ± 800 km/uur vliegen. Dit object was ± 10 x sneller. Naast dat het groot was had het tevens een soort semi transparant uiterlijk met een groen/licht rode gloed. Dit kan ook optisch bedrog zijn.

Bij het waarnemen kreeg ik dit keer rillingen over mijn lijf. Wat betreft de oranje/gele bol opnieuw het klassieke patroon. Plotseling dooft het licht. Dit verschijnsel is in Nederland vrijwel iedere avond dagelijkse kost.

Vriendelijke groeten,
J.K.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • mrsnowblast schreef:

  dovend licht

  ben dus niet de enige die dit is opgevallen, is mij ook al meerdere keren opgevallen dat die dingen voor je neus uitgaan en meestal net op het moment dat je ze probeerd te filmen, wat mij overigens al wel een keer of 3 is gelukt.
  bijgaand een linkje naar youtube met 1 van mijn filmpjes (heb die andere films niet geplaatst omdat dat weer een lichtje in de lucht is. zo’n filmpje van 13 in een dozijn.

  http://www.youtube.com/watch?v=K8I2oWT9JB8

  greetz

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  ritueel misbruik

  Tanya Hoogwerf (Leefbaar Rotterdam) over ritueel misbruik: ‘Deze gruwelheden keihard aanpakken’

  Eind juni zond NPO Radio 1 een ...

  biden

  Zoon Joe Biden gelinkt aan ‘prostitutie- of mensensmokkelnetwerk’

  Hunter Biden, de zoon van de Democratische ...

  >