Homepagina » UFO Database Archief » Spijkenisse 28 december – Diverse waarnemingen

Spijkenisse 28 december – Diverse waarnemingen

Geachte leden van Niburu,

Hierbij mijn waarnemingen:

Gisterenavond 28-12-2009, liet ik samen met mijn vrouw omstreeks 23:30 uur de hond uit. Op de terugweg zagen wij plotseling een fel oranje licht, bewegend van zuidoostelijk naar noordwestelijke richting. Dit licht was qua grootte minimaal 2-3 x zo groot als de heldere planeet venus als avondster. Het object had een constante snelheid. De hoogte schat ik op 300-400 meter. Ik ben uit hoofde van mijn functie te veel waarnemer om het verschil met een vliegtuiglicht te zien. Mijn vrouw dacht nl. dat het een vliegtuiglicht was. Deze lichten bestaan evenwel uit wit licht. Het door ons waargenomen licht was duidelijk fel oranje. Op enig moment knipperde het licht doofde iets en zwelde weer aan. Dit gebeurde steeds frequenter; opeens verdween het. Vanaf het eerste moment tot verdwijnen duurde ongeveer 40-50 seconden. Mijn vrouw dacht dat het licht achter de bewolking verdween. Het was echter een super heldere nacht.

In de afgelopen maanden heb ik al menig keer een "verdwijnend" licht gezien. 4 weken geleden heb ik zelfs op de dag een extreem fel wit knipperend licht gezien dat eveneens verdween. Dit licht was extreem fel wit en helder. Ik heb hier een foto van kunnen maken (stip rechts van lantaarnpaal).

 
(Uitsnede 400% zoom)

Gisterenavond was er overduidelijk sprake van een oranje bol. Ik heb nog nooit een fel oranje gekleurd licht aan de avondhemel gezien. Mogelijk zijn er meer mensen die deze helder oranje bewegende "verdwijnende en knipperende" bol hebben gezien. Ik ben blij hiervan melding te kunnen maken. Praten over deze verschijnselen levert alleen uitgelachen worden door mensen op. Persoonlijk vindt ik het de laatste tijd erg "druk" boven onze hemel. Het verschijnsel van verdwijnende lichtbollen is al enige tijd bezig.

Op 8 september 2009 heb ik boven de Maasvlakte tot 2 x toe dit verschijnsel gezien. Ik heb hiervan eveneens een foto kunnen maken (2 stipjes boven de maan; in werkelijkheid een bewegend licht maar als 2 stipjes afgebeeld door de lage sluitertijd).

 
(Uitsnede 500% zoom)

Het kan nog groter. In 2004 heb ik in Spijkenisse een groot traag rood object boven de Maaswijk in Spijkenisse waargenomen dat zich toen in noordelijke richting bewoog. Het object had de omvang van ± 4 vliegtuigen. Er was eertijds geen knippering van vliegtuiglichten te zien. Noch was er een vliegtuig in te herkennen. Opvallend was de trage beweging. Ik wilde mijn verrekijker halen om details te kunnen onderscheiden. Toen ik terugkwam was het object verdwenen. Melding bij officiële instanties leverde niets anders op dan "Aan UFO’s doen wij niets, mijnheer".

Vriendelijke groeten,
JKn

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • moon_rising12 schreef:

  wij wonen ook in Spijkenisse,
  ik zie dat jullie anoniem willen blijven, respecteren wij.
  Kunnen wij eens van gedachten wisselen!
  Wij hebben de dezelfde ervaringen hier in Spijkenisse.
  wij horen het wel,
  met vriendelijk groet,
  Ronald en Suzan.

  0 likes
 • belg58 schreef:

  zo’n object

  Ik heb vannacht zo’n verschijnsel boven schenkel in spijkenisse gedurende lange tijd gezien.

  Ik heb er foto’s van trachten te maken.
  Het bewoog langzaam en ik zou bijna zeggen schokkerig en kwam steeds terug tussen de westelijke en noordwestelijke hemel.

  Groeten Ed

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  duitsland

  Duitsland: kinderen die quarantaine niet naleven ‘belanden in gesloten inrichting’

  In Duitsland moeten kinderen minimaal 14 dagen ...

  tandartsen

  Tandartsen trekken aan de bel: ‘Aantal patiënten explodeert door mondkapjes’

  Het aantal mensen dat last heeft van ...

  >