Paranormaal

Sri Lankaanse man leeft op lucht (video)

Help mee door dit artikel met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tijdens het televisieprogramma Taboo USA maakte het publiek kennis met Kirby, een zogeheten breatharian. Hij leeft naar eigen zeggen op lucht en haalt zijn energie uit licht, de wind en trillingen.

“Ik heb de afgelopen 10 maanden slechts zeven keer gegeten,” legde Kirby uit tijdens het programma van National Geographic Channel.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Hij voegde toe dat hij al die keren niet meer dan 500 calorieën binnenkreeg. “Als ik voedsel eet word ik erg moe,” zei Kirby.

Kirby is al vijf jaar breatharian. Het ‘breatharianisme’ is niet voor iedereen weggelegd. Verschillende mensen zijn overleden terwijl ze een dergelijke levensstijl probeerden aan te nemen. Kirby zei zes maanden geleden door een arts te zijn onderzocht en die zou hebben verklaard dat hij in goede gezondheid verkeert.

Hij is ervan overtuigd dat hij onsterfelijk kan worden door een breatharian te zijn. Bovendien draait het breatharianisme volgens hem verouderingsprocessen terug.

De BBC meldde onlangs dat mensen volgens sommige experts wel twee tot drie maanden zonder voedsel kunnen. Kirby wil de wereld veranderen met het breatharianisme.

Bron: Huffingtonpost.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

35 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
RAKKER
RAKKER
11 jaren geleden

Wie de voedselketen controleert, controleert de mensen. De Codex Alimentaris is hiervoor een utvoeringwet,…. lachwekkend verouderd bilderbergconcept!

pietsnot
pietsnot
11 jaren geleden

toe maar!! nu ook nog op lucht leven ,,oja! en op zonnestralen what is next? zou hou je een boel geld over in de maand,mot ik ook maar eens proberen dan.

s
s
11 jaren geleden

het is juist de bedoeling dat dingen ervaart in het leven dus ook geniet van voedsel deze gast is bang om dood te gaan we zijn al ontsterfelijk maar dat snapt hij niet

lauke
lauke
11 jaren geleden

“”””””Sri lankaanse man leeft op lucht””” moet zijn, leeft oa op lucht en trillingen, toch heeft ie voer nodig,om catabolisme tegen te gaan! Maar toch knap dat hij dat voor elkaar krijgt, na eigen zeggen dan!

Back to top button
35
0
We lezen graag je reactie!x