Channelings

Sta jij open om te ontvangen? – Channeling 31-03-2022

Help anderen door dit artikel met je vrienden op je social media te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze mooie, nieuwe dag. We zijn onvoorstelbaar blij met je bezoek aan dit platform om onze boodschap van vandaag te lezen. We vragen ons af, voel je je ooit alleen? Heb je soms het gevoel dat niemand je begrijpt? Alsof de dingen die je zegt meestal aan dovemansoren besteed zijn? Voel je je ongehoord, ongezien?

Je bent nooit alleen

We weten dat velen van jullie met dit soort gevoelens te maken hebben, en we begrijpen hoe moeilijk het moet zijn om je eenzaam en alleen te voelen. Daarom geven wij je vandaag deze boodschap, om je te troosten en te laten weten dat je nooit echt alleen bent.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Zelfs als andere mensen jouw aanwezigheid geen erkenning geven, of niet naar je luisteren, is er altijd iemand die naar je luistert, die je ziet.

Nu zou je eerste gedachte kunnen zijn dat dit gaat uitmonden in een of ander religieus praatje, zoals ‘de Heer hoort je altijd’ of ‘Jezus is er altijd voor je’. En hoewel we je verzekeren dat dit waar is, is het wellicht niet wat je wilt horen.

aartsengelHet is echter een feit dat engelen, gidsen, spirituele wezens, zelfs aliens – nou ja, jullie mensen noemen ze aliens, maar het zijn gewoon andere levensvormen in het fysieke rijk, in andere tijden, plaatsen en dimensies dan jullie – er altijd zijn om naar je te luisteren.

Wanneer je je radeloos, gekwetst, verdrietig, alleen of in de steek gelaten voelt, kun je altijd een beroep doen op engelen en je spirituele gidsen, om je te laten weten dat zij er zijn.

Gebruik je niet-fysieke zintuigen

En ook al voel of hoor je ze niet, ze reageren wel op je oproepen. Meestal is hun aanwezigheid zo subtiel, dat je ze niet kunt registreren met je fysieke zintuigen.

Maar je kunt aandachtig luisteren met je ‘andere zintuigen’, waarvan je je misschien nooit bewust bent geweest dat je die hebt. Weet dat je zeker wel het vermogen hebt om te horen en te zien met andere zintuigen dan je fysieke.

Als je je afstemt op hun vibratie door de jouwe te verhogen, en met hen spreekt zoals je met een vriend of een mens zou doen, zijn zij er voor je, altijd.

Helpers op vele manieren

Ze kunnen je zelfs vaak helpen met praktische dingen. Nee, ze zullen geen koffie voor je halen of de afwas doen, maar ze kunnen je zeker helpen door bepaalde situaties te regelen om iets te bereiken dat je op een bepaald moment het meest nodig hebt.

Ze kunnen regelen dat je een telefoontje krijgt, precies op het moment dat je het nodig hebt. Ze kunnen regelen dat je een boodschap, een brief of een glimlach van een kind krijgt.

Alles wat er in de fysieke wereld om je heen is, kan voor hen van nut zijn om je te helpen ontvangen wat je nodig hebt.

Jij moet het vragen als je hulp wilt

vragen en ontvangenHet enige wat je moet doen, wel, eigenlijk zijn er twee dingen die je moet doen: eerst moet je vragen. Vraag om hulp, vraag om leiding, vraag om troost, vraag om wat je maar nodig hebt.

Nee, vraag niet om geld, als je vraag komt vanuit een gevoel van gebrek. Ze zullen niet in staat zijn om je portemonnee of je bankrekening te vullen wanneer je vanuit gebrek, angst of afgescheidenheid komt.

Maar wanneer je vraagt, vanuit een weten en vertrouwen dat ze je zullen helpen, en het voelt alsof het al gedaan is, zullen ze alles doen wat in hun macht ligt om dat te realiseren wat je nodig hebt.

Sta ontvangen toe

Het tweede is dat je open moet staan om te ontvangen. De meeste mensen hebben een probleem met ontvangen. Ze zijn goed in geven. Het geven van hun tijd, energie, geld en geschenken aan anderen. Maar ontvangen? Daar zijn ze niet zo goed in.

Oefen ontvangen, leer te ontvangen! Simpele dingen als een compliment, doe het niet af door te zeggen ‘nou, zo ben ik gewoon’, of ‘ach het is niets’… Nee, ontvang! En ontvang met heel je hart, wetende wat je waard bent!

Je bent het waard!

ken je waardeJe bent het waard om te ontvangen, of het nu gaat om aandacht, complimenten of geld. Oefen met ontvangen, want als je je niet waardig voelt om iets te ontvangen, kan geen engel je helpen om de dingen te ontvangen die je wilt of nodig hebt!

Dus als je je ooit eenzaam voelt, verdrietig, gekwetst, of iets anders dan gelukkig, vraag het dan en stel je open om te ontvangen. Dan zul je zeker ervaren wat er altijd gezegd wordt:  ‘Vraag en het is gegeven’.

En aan onze kant van de sluier is elke engel en gids altijd direct beschikbaar om je te geven wat je nodig hebt, zelfs voordat je weet dat je het nodig hebt!

Vraag hen gewoon om je de leiding en hulp te geven die je nodig hebt, en begin te ontvangen!

Welnu, dat was onze boodschap voor vandaag. Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en voor nu zijn we compleet.

4.6 36 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Naam*
Naam*
2 jaren geleden

Wie zit er achter deze stukkies? Iemand die zich God waant? We worden aangesproken met ‘jullie mensen’. Wie zijn ‘wij die dit schrijven’ dan wel?

Rose
Rose
2 jaren geleden

🙏❤👍☺

Marlies
Marlies
2 jaren geleden

Zo waar, ik krijg altijd zoveel hulp. Ben daar zo dankbaar voor ❤

Ben
Ben
2 jaren geleden

Tja, allemaal leuk èn aardig, maar ik vind het leven hier hélemaal niks!
Kinderen? helemaal niets! EEN bak ellende! Ze hebben werkelijk niets nodig om
je voor het leven te royeren! NEE, ik zou niet meer deze bak narigheid overnieuw
willen doen!!!! Politiek? Alleen corruptie tot op het BOT! NEEN, dit is niet de wereld waar ik verder in wil. Binnenkort kom ik te vergaderen met mijn voorvaderen en ik hoop oprecht dat er geen reincarnatie bestaat!

Back to top button