UFO Database Archief

Steenwijkerwold 23 november – Rood pulserend licht

Help ons door deze info met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar
Hallo,

Gisteravond 23 november ging ik mijn hond uitlaten tegen 21.30 uur. Het was bewolkt weer maar droog. Ik kijk altijd naar de hemel en gisteravond zag ik een rood licht over de huizen in mijn straat vliegen. Ik ging het licht volgen maar kon hem plotseling niet meer zien, vanwege de bebouwing in het dorp.

Op weg naar huis zag ik het rode licht weer en rende mijn huis binnen, ging naar boven om door mijn dakraam te kijken. Ja hoor, daar stond in de lucht het rode pulserende licht. Naast het rode licht, aan beide kanten, wit licht. Ongeveer 10 min. bleef het op dezelfde plek om daarna naar links te manouvreren. Daar bleef hij weer stilhangen. Steeds het rode licht pulserend. Dit tafereel heb ik ongeveer 1 uur kunnen aanschouwen. Stilhangen en weer een stuk naar links. Ik heb nog een buurman, bij mij in de straat, gebeld en deze bevestigd mijn verhaal. Hij zag het ook.

Geen geluid, helemaal niks. Hoe groot het was weet ik niet maar het was dichtbij. Ik heb nog foto’s gemaakt maar door mijn opgewondenheid is het beeld bewogen. Na ongeveer 1 uur was het rode licht verdwenen.

Een geweldige ervaring!

Groet R. S.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x