Homepagina » Paranormaal » Stervend kind in ziekenhuis gered door engel?
Stervend kind in ziekenhuis gered door engel?

Stervend kind in ziekenhuis gered door engel?

Een 14-jarig meisje lag met zware gezondheidsproblemen in het ziekenhuis. Ze had niet lang meer te leven.

Terwijl haar moeder wachtte op haar laatste ademhaling verscheen op een bewakingscamera plotseling een fel licht. In minder dan een uur tijd begon het meisje tot verbazing van de artsen te herstellen.

Colleen Banton, de moeder van het meisje, heeft een verklaring. “Dit was een engel,” zei ze. Colleen is ervan overtuigd dat de verschijning haar dochter heeft gered.

Goddelijke interventie

Chelsea werd te vroeg geboren en had haar hele leven al te maken met gezondheidsproblemen. Ze is met name vatbaar voor een longontsteking.

Artsen zeiden dat er geen hoop meer was voor Chelsea waarna Colleen opdracht gaf om haar dochter van de beademing te halen. Op dat moment verscheen het felle licht. Volgens Colleen is de redding van haar dochter het gevolg geweest van goddelijke interventie.

Banton is niet de enige die in engelen gelooft. “Ik denk dat ze echt bestaan,” zei domina Suzan Johnson Cook. “Ze beschermen ons. Ze bevinden zich onder ons.”

Wonderen

“Albert Einstein zei dat er slechts twee manieren zijn om je leven te leven: doen alsof niets een wonder is, en doen alsof alles een wonder is,” zei rabbi Irwin Kula. “De vraag is of we ons kunnen openstellen voor wonderen. Kunnen we ons zelfs op het allerlaatste moment, het meest duistere moment, openstellen voor nieuwe mogelijkheden die er altijd al zijn geweest?”

Uit sommige peilingen blijkt dat 75 procent van de Amerikanen in engelen gelooft. Ter vergelijking gelooft minder dan 40 procent van de Canadezen, Britten en Australiërs in het bestaan van engelen.

Bron: Today.com

Gerelateerd:

 

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pietje bell
pietje bell
7 jaren geleden

Er is maar een soort engel spirit of fysiek,de engelen wij dus hebben gekozen om in de materie te leven,en te ervaren. een grote ontdekkingsreis,maar zijn vergeten wie of wat wij (waren)zijn.los gekoppeld van de bron.En hoe verder van huis des te langer de reis terug naar huis.En zonder hulp van de spirit(engel)komen wij alleen niet of met veel omwegen thuis.

Avatar_777
Avatar_777
7 jaren geleden

Prachtig…

s7p
s7p
7 jaren geleden

Wat we in de video gezien hebben is niet met de normale wetenschappelijke logica te verklaren en voor mij is het duidelijk dat er meer is tussen hemel en aarde. Het maakt ook duidelijk dat bewustzijn los van het lichaam kan functioneren. Iets wat voor mij duidelijk is dat dit kan.

Wel heb ik een iets afwijkende mening / verklaring (ook is dit niet logisch te toetsen) voor dit fenomeen. Ik deel de mening dat er ingrepen is door een entiteit geest van de andere realiteit. Ook deel ik de mening dat de andere realiteit liefde is.
Maar er is ingegrepen omdat haar taak er nog niet op zit en ze haar ding op aarde nog moet afmaken. We zijn hier om iets te leren. Ik refereer hier naar de bijna dood ervaringen, die de nodige mensen hebben meegemaakt.

Natuurlijk is en blijft dit voor haar en voor haar familie een prachtige ervaring.

Alleen weer jammer dat er weer een Christelijk tintje gegeven wordt. Immers Godsdiensten zijn een product van deze fysieke realiteit en niet van de andere niet fysieke wereld.

pietje
pietje
7 jaren geleden

Prachtig bericht en Horatio zei het al ‘er is veel meer tussen hemel en aarde’ dat geloof ik ook absoluut ! Engelen bestaan volgens mij ook maar zijn het overleden personen of andere wezens dat weten we niet maar het is mooi zoals het is !

jenne
jenne
7 jaren geleden

Het meisje zelf heeft deze impuls aan de machine gegeven, zo van doe iets ik wil leven !

IIS
IIS
7 jaren geleden

Ongetwijfeld bestaat er meer tussen hemel en aarde, maar wat de Amerikanen zoal de wereld insturen betracht ik met argusogen. Dergelijke ‘wonderen’ kunnen net zo goed weer een onderdeel zijn van de massa bespelen en week in het hoofd maken met geprepareerde video’s en zielige kindjes die genezen door een zogenaamd wonder.

God en engelen die kinderen redden in Amerika, dat moet wel een teken van boven zijn en er op duiden dat Amerika een gezegend land is en de oorlogen die ze voert zullen dan ook wel heilig en door god gerechtvaardigd zijn.

Als Amerikanen werkelijk geloven in wonderen van engelen, dan mogen ze zich ook wel eens afvragen of het vermoorden van onschuldige kinderen in imperialistische geldoorlogen niet het werk is van een satanische macht.

Rogonow
Rogonow
7 jaren geleden

Wie goed kijkt, ziet reflectie van dat wit licht op de grond. Wie nog beter kijkt, ziet daarin een verschil in intensiteit, overeenkomstig met wat er zich hoger bevindt: deur, lijst, muur 1 en muur 2.
De zon is inderdaad een prachtige schepping en zoals ik wel vaker meemaak bij mijn vakantiefoto’s: contrasten van erg bleek en erg donker zijn moeilijk te fotograferen. Het donkere is dan te donker en/of het bleke is dan te bleek.
In de video is dat wit licht te fel om mooi weer te geven met wat er zich daarrond bevindt.

jenne
jenne
7 jaren geleden

Het onwaarschijnlijke willen ze bewaarheid zien, dat Engelen bestaan, denk na als ze zouden bestaan, kunnen wij ze nooit waarnemen, ze leven in en op een andere frequentie, dimensie zo U wilt.
Soms kun je ze waar nemen, maar dat is dan wel je laatste moment, ze komen tot je, om iets mee tedelen, en nemen je dan mee naar die andere omgeving om het gesprek af te maken.
Maar goed, ik hoop er ter zijne tijd ook een te mogen zien, en vooral mee praten, ik heb zoveel te vragen !

Westbound
Westbound
7 jaren geleden

Jammer dat die engel het meisje ook niet van haar geestelijke handicap genezen heeft. Dát zou pas opzienbarend zijn!

arnoud
arnoud
7 jaren geleden

[quote name=”jenne”]Het onwaarschijnlijke willen ze bewaarheid zien, dat Engelen bestaan, denk na als ze zouden bestaan, kunnen wij ze nooit waarnemen, ze leven in en op een andere frequentie, dimensie zo U wilt.
Soms kun je ze waar nemen, maar dat is dan wel je laatste moment, ze komen tot je, om iets mee tedelen, en nemen je dan mee naar die andere omgeving om het gesprek af te maken.
Maar goed, ik hoop er ter zijne tijd ook een te mogen zien, en vooral mee praten, ik heb zoveel te vragen ![/quote]
lees is de boeken van Jaap Hindinga, titel: eindtijd of overgang, dan word voor een groot deel je vragen beantwoord.

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

clinton

Voormalig Clinton-adviseur: Amerika verandert onder Biden in ‘totalitaire staat’

Voormalig Clinton-adviseur Naomi Wolf waarschuwde deze week ...

ggd

Oud-GGD-directeur over corona: ‘Er zijn helemaal geen maatregelen nodig!’

De gepensioneerde GGD-directeur Jan Vosters vindt de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

18
0
We lezen graag je reactie!x