Channelings

Stop focussen op het negatieve – Channeling 02-06-2022

Help ons door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

Welkom, welkom, lief mens, we zijn verheugd om op deze mooie dag weer met je te praten. We zagen hoe sommigen van jullie reageerden op onze laatste boodschap over geld. We zagen, zoals we al zeiden dat we wisten dat sommigen van jullie dat zouden doen, hoe er met vingers werd gewezen naar ‘de elite’, hoe de focus al snel werd gericht op de mensen die in jullie ogen de slechte mensen zijn.

Welnu, we hebben het al eerder gezegd en we zeggen het nog eens, we oordelen over geen van je gedachten. Dat doen we nooit. We willen je alleen een ander perspectief bieden over het onderwerp geld.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Niemand is beroofd

beroofdAls je stelt of denkt dat geld van jou, of van ‘het volk’, is gestolen, focus je je op iets negatiefs. Zoals we ook al vaak gezegd hebben, kun je je beter op positieve dingen richten.

Want met je aandacht focussen op het negatieve, creëer je alleen maar meer van dat wat je niet wilt.

Welnu, wat geld betreft, heb je een geloof, een overtuiging, dat het meeste geld op de planeet van het volk gestolen is. Dat een handjevol slechte mensen de massa van hun zuur verdiende geld beroofd heeft. Dat is wat velen van jullie geloven, nietwaar?

Nu vertellen we je dat er niets geroofd is. Geen geld, niets is geroofd. Wat we wel zeggen is dat geld energie is.

En als je je focust op geld dat in een richting stroomt die je niet goedkeurt, is het aan jou om de richting van je focus te veranderen en je focus te richten op waar je denkt dat het geld heen had moeten gaan.

Begin verantwoordelijkheid te nemen voor je gedachten

Met andere woorden: het is je eigen verantwoordelijkheid, plicht zelfs, om je te focussen op wat je wilt. Als je meer geld wilt, moet je verantwoordelijkheid nemen voor je gedachten!

Door te denken in termen van schuld, te vingerwijzen, en te zeggen dat slechte mensen van jou en anderen stelen, kijk je buiten jezelf, terwijl er niets buiten jou is!

Je ziet een weerspiegeling van wat zich binnenin jou afspeelt, uitgespeeld in het fysieke veld van je zogenaamde ‘werkelijkheid’.

Wat we je in de vorige boodschap wilden leren, is dat je de macht hebt om je te richten op de dingen die je wilt, dat je de macht hebt om geld te verdienen, om geld te creëren, zoveel als je wilt, door waar je je op richt.

Creëer wat je wilt vanuit gevoelens van vreugde

Focus je op wat je wilt bereiken, wat je wilt in het leven, en doe dat vanuit een plaats van geluk en vreugde, niet vanuit een plaats van wrok, boosheid, jaloezie, haat of afkeer.

negatieve focusAls je je focus blijft richten op dingen als ‘de elite doet al die slechte dingen, schaadt mensen, berooft mensen’, dan creëer je daar meer van!

En we waarschuwen je daarvoor, want je beschadigt jezelf door dit soort gedachten in stand te houden. Stop met je te focussen op de dingen die je niet wilt! We kunnen het niet vaak genoeg zeggen.

Als we zien hoe sommigen van jullie negatief reageren op de kennis en wijsheid die met je gedeeld wordt, weten we dat je het goed bedoelt, we weten dat je oprecht bent, maar we blijven je zeggen die gedachten te stoppen, want je helpt er niemand mee, vooral jezelf niet.

Je kunt alles hebben wat je wilt, en het begint met je focus

We zeggen niet dat je goedgelovig moet zijn en je naar de figuurlijke slachtbank moet laten leiden, maar we zeggen wel dat je moet ophouden met het herhalen van gedachten die noch jou noch je welzijn dienen.

Je creëert je eigen werkelijkheid, en op dezelfde manier creëer je ook je financiën.

Je financiële vrijheid, gezondheid, overvloed, welzijn, het is allemaal je geboorterecht, je hebt recht op die dingen, gewoon door jezelf te zijn, door dit prachtige spirituele wezen in deze fysieke vorm te zijn.

Focus op het positieve

focus op vreugdeEn we moedigen je opnieuw aan je focus te richten op de dingen die je wél wilt, in plaats van op alle dingen waar je je in gedachten mee bezighoudt die je niet wilt.

Wees in het nu, en richt je focus op positieve dingen, want er zijn veel positieve dingen om je op te richten. Het vergt in het begin misschien wat oefening, maar je kunt dat.

Je bent in staat je focus te verleggen, en je te richten op de goede dingen die ook voor jou ruim voorhanden zijn.

Open je figuurlijke ogen en herken de illusie

We houden zoveel van je, lief mens, en we voelen dat het tijd wordt dat je de realiteit van je zogenaamde ‘werkelijkheid’ gaat zien. Het is een illusie, en je trapt er nog veel te vaak in.

illusieBegin te zien wat het werkelijk is, een spel, een toneelstuk, met acteurs die rollen spelen, net zoals jij als mens een rol speelt. Je bent die mens niet, je bent zo veel meer.

En deze mensen die je ‘de elite’ noemt spelen ook alleen maar hun rol in de illusie, en verkennen en ervaren de andere kant van de medaille die ‘leven in fysieke vorm’ heet.

Geen mens is beter dan een ander

Hun zielen zijn even zuiver als de jouwe, ze spelen alleen een andere rol dan jij. Maar jouw ziel heeft die rollen ook gespeeld! Je kunt verschillende levens gehad hebben waarin jij de slechterik was, waarin je mensen mishandelde, waarin je beroofde of moordde.

Oordeel nooit over een ander, want jullie zijn allemaal één, één en dezelfde, jullie zijn allemaal Source, net als wij. En met die reminder laten we je voor vandaag achter.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en voor nu zijn we compleet.

4.4 32 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jet
Jet
1 jaar geleden

Dank je wel, een heel duidelijke boodschap weer! ❤️

Hans
Hans
1 jaar geleden

Snap de boodschap het resuneerd met mij. Alleen ik lees graag hier het nieuws, heb daar wel moeite mee omdat links te laten liggen.
Groeten uit Brabant

Els
Els
1 jaar geleden

Ja, daar ben ik mee bezig. Maar er zijn nog triggers die ik moet doorvoelen. Proberen in de 5dimentie te blijven.

Sylvia
Sylvia
1 jaar geleden

Ik heb ruim vijf hectare bouwland geërfd. Daar boeren mijn oom en tante op. Ze betalen erg weinig pacht en standaard een jaar te laat. Anderen zeggen dat ze geld van me stelen. Dat ik hen van mijn land af moet trappen. Maar ik zie hen als mijn kinderen, die ik nu al twintig jaar lang onderhoud, samen met hun zes kinderen met aanhang.
Ondertussen moet ik al twintig jaren belasting betalen over de waarde van mijn bouwland. Geld dat ik moeilijk op kan brengen omdat ik een minimumloon heb. Een ander zou zeggen dat de belasting van me steelt. Ik zie het als ontwikkelingshulp die ik betaal. Ontwikkeling van mezelf.

Back to top button