Gezondheid

Studie: Makaken krijgen autisme van BMR-vaccin – genegeerd door FDA

Help ons door dit artikel met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In een door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) genegeerde studie naar vaccins hebben wetenschappers geconcludeerd dat apen die werden geïnjecteerd met het BMR-vaccin autistiform gedrag begonnen te vertonen.

Dr. Laura Hewitson van de Universiteit van Pittsburgh bestudeerde makaken die hetzelfde BMR-vaccin kregen toegediend als kinderen tussen 1994 en 1999.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De onderzoeksresultaten zijn in 2010 gepubliceerd in Acta Neurobiologicae Experimentalis. Het gebruikte vaccin bevatte het op kwik gebaseerde conserveermiddel thimerosal.

Amygdala

Hewitson ontdekte dat zowel het volume als de bindingscapaciteit van de amygdala significant veranderden op het moment dat jonge makaken werden ingeënt met het BMR-vaccin. De amygdala speelt een belangrijke rol bij veel processen waaronder de regulatie van angst en emoties als agressie en seksueel gedrag.

De studie beargumenteerde dat dezelfde biologische en gedragsveranderingen die zijn geconstateerd bij gevaccineerde apen ook worden gezien bij autistische kinderen.

Gastro-intestinale problemen

Bovendien kregen de apen last van gastro-intestinale problemen, een aandoening die ook wordt vastgesteld bij kinderen die lijden aan autisme. De apen die niet waren gevaccineerd vertoonden geen veranderingen of symptomen.

“Ik denk dat gezondheidsinstanties de hypothese te snel hebben afgedaan als ‘irrationeel’. Ze hebben te weinig studies gedaan en deden geen onderzoek naar de kinderen die ziek zijn geworden,” zei oud-directeur van de National Institutes of Health Dr. Bernadine Healy. “Ik heb geen grootschalige studies voorbij zien komen die zich hebben gericht op 300 kinderen die na vaccinatie last kregen van autistische symptomen.”

Hoorzittingen

Het Republikeinse Congreslid Dan Burton heeft de voorzitter van de Commissie Toezicht en Overheidshervorming van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigen Darrell Issa gevraagd hoorzittingen te houden over het compensatieprogramma voor vaccinslachtoffers.

“Het is tijd om de autisme-epidemie anders te benaderen,” zei Burton. Begin dit jaar diende hij bij voorzitter Issa als klokkenluider een klacht in over vaccins. Hij wacht nog altijd op een schriftelijke bevestiging van de ingediende klacht.

Bron: Vactruth.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x