Het Complot

De echte geschiedenis van de wereld (video)

Help ons door dit met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

1503%20geschiedenis293472398244234De geschiedenis van de mensheid is anders dan we denken. De moderne wetenschap vertelt ons dat we duizenden jaren geleden zijn geëvolueerd uit apen.

De laatste paar duizend jaar is onze versie van het verleden onjuist vertaald en veranderd naar onze eigen inzichten. We kijken nu naar de versie die gebaseerd is op pas ontdekte oude kleitabletten en artefacten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Waarom leven we nu in chaos als onze evolutie zo natuurlijk zou zijn verlopen? Ontdek het ware verhaal zoals overgeleverd door Thoth uit Atlantis.

Marsbewoners

Veel veranderde op aarde toen Marsbewoners naar onze planeet kwamen. Onze moderne wereld en alles wat de laatste 13.000 jaar is gebeurd is het resultaat van de gebeurtenissen die zo’n 60.000 jaar geleden plaatsvonden.

Nadat de Marsbewoners het leven op Atlantis begonnen te beïnvloeden wisten de oude Naacals niet wat ze moesten doen. Ze riepen de hulp in van andere wezens in ons universum.

Achnaton

Het bewustzijn van de mens bereikte een dieptepunt en we begonnen te leven op basis van ons oerinstinct. Zo’n 6.500 jaar na de val van Atlantis begint het verhaal langzaam te versmelten met wat historici weten over onze geschiedenis.

Tot besluit kijken we naar de gebeurtenissen in het oude Egypte, de rol van Achnaton in de Broederschap der Essenen en Jezus Christus. Ook wordt duidelijk wat er met de Maya’s en de Marsbewoners gebeurde.

{qtube vid:=U8NNHmV3QPw}

Bron: Thespiritscience.net

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Quantumtroll
Quantumtroll
10 jaren geleden

De emerald tabletten van Thoth, de wijze Notulebewaarder zijn erg interessant en bevatten vele verborgen wijsheden. http://Www.crystalinks.com/emerald.html

Back to top button
1
0
We lezen graag je reactie!x