UFO Database Archief

Ter Apel 27 augustus – Grote felgele driehoek met verlichting

Help ons door dit met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: S.W.
Woonplaats: Ter Apel (Gr.)

Op 27 augustus j.l.ging ik om ca. half 10 ’s avonds naar buiten om met de telescoop de sterren te bekijken wat ik en/of mijn kinderen wel vaker doen.

Ik wilde de telescoop neerzetten achterthuis, totdat ik opkeek en ineens (weer) een felgele grote bol over zag gaan. Het ging voor onze begrippen vrij langzaam, en je zag dat het taps de hoogte ging om daarna in de wolken te verdwijnen. Ik heb niet de kans gekregen om met de telescoop te kijken want ik moest hem instellen etc., maar ik keek met de verrekijker, en ik zag dat het een vorm van een driehoek had met daaraan tenminste zo leek het voor mij, op elke punt bolverlichting. Ik heb direct mijn dochter bij gehaald en die heeft het ook gezien, ook door de verrekijker.

Gisteren 28 augustus,(mijn zoon was er) zagen we ook een UFO, maar die was erg hoog. Doordat de lucht vrij helder was, konden we hem zien over gaan. Mijn zoon heeft dit ook gezien. Hier op Ter Apel is het met regelmaat van de klok dat er UFO’s overkomen en ook dat ze hier stationair staan, en dat ze even later na ca. 10 min. uit elkaar weg zijn. Overigens kwamen al deze UFO’s die we gezien hebben door de jaren heen dat ik hier woon, van het westen uit richting oost of noord – oost.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x