UFO Database Archief

Ter Apel 9 mei – Witte lichtbollen

Help ons door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vorige week dinsdag, donderdag en gisteren(zondag) kwam hier over mijn huis een Ufo tussen 22.00 en 22.15 uur.

Ik zag al verscheidene weken een “ster” die mij een beetje te fel scheen voor een ster en heb het een tijdje in de gaten gehouden totdat het ineens bewoog, richting mijn kant uit. Dit was van west naar oost. Ik schat de hoogte op ca. 1 tot anderhalve kilometer.

De snelheid kan ik niet inschatten,maar ging niet snel in verhouding met wat wij snelheid hier aarde noemen.

Er was totaal geen geluid, geen gezoem of wat dan ook. Overigens staan hier meerdere Ufo’s stationair. Op het moment dat het over de dak heen ging, ben ik naar de voorkant van mijn huis gegaan maar toen ik aan kwam was hij al over het blok die tegenover mij staat. Verder was het een goed zichtbare Ufo. Ik ben later naar bed gegaan, en nog even door het slaapkamerraam gekeken, en zag er nog 1 over gaan van oost naar west, maar die was wat dieper in de lucht zeg maar.

Voor de 3 Ufo’s die ik zag, heb ik ook een getuige bij die het ook heeft gezien. Wel grappig om misschien te vertellen: Toen de getuige het ook zag (ik weet dat ze telepatisch met je kunnen communiceren), zei ik zo in mijn gedachten van: kunnen jullie even stoppen zodat we jullie beter kunnen zien? En ja hoor, het stopte ongeveer 10 seconden en gingen ze weer verder totdat ze uit zicht waren.

De getuige en ik hebben gelijk tegen elkaar gezegd dat het een schitterende ervaring was.

Wat ik ook even kwijt wil, ik had het jullie vorig jaar ook willen doorgeven, maar er kwam 1 en ander tussen, maar omstreeks juni/juli kwam op klaarlichte dag een soort van een capsule over. Die was op een hoogte van, pak hem beet, 200m.(?) Ik ben als een gek naar binnen gegaan om het fototoestel(digitale) te pakken, maar helaas, hij sloeg af. De capsule weg en de camera deed het weer. Wat ik wel weet is dat een capsule die hoovered over de woonblokken niet aards is. Hier heb ik jammer genoeg geen getuige bij…. Deze capsule had een soort rotor bovenaan die eigenlijk helemaal niet hard ging zoals bij een helikopter. En ook geen geluid of wat dan ook. Ook deze kwam uit het westen naar noord-oost. Ik zal alsnog proberen uit te tekenen en dan stuur ik hem alsnog naar jullie toe.

Met vr.gr.,
S.W.
Ter Apel

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x