Bewustzijn

Terugblik laatste dag Negende golf Mayakalender, 11-11-11 is het nieuwe begin (video)

Help mee door deze informatie met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vrijdag markeerde de laatste dag van de Negende golf van de Mayakalender. De dag viel samen met Occupy jezelf, een dag waarop we werden aangemoedigd zoveel mogelijk uit het systeem te stappen.

Mensen ontwaken gedurende de Negende golf als nooit tevoren. Ontwaakte mensen vormen echter geen meerderheid, maar hetzelfde kan gezegd worden van de gevestigde orde.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De elite die de wereld altijd heeft geregeerd middels fraude en misleiding door onenigheid en geweld te zaaien. De massale wereldwijde betogingen zijn een indicatie dat we weten wat de problemen zijn. Ons is ook gezegd dat de buitenaardsen niet massaal ingrijpen vanwege de vrije wil op Aarde.

Is er na de Negende nog een Tiende golf? Op 28 oktober liep de 234 dagen tellende Negende golf af. Na de Negende golf zou opnieuw een twintigvoudige versnelling kunnen plaatsvinden. Wanneer dit getal wordt gedeeld door 20 komen we uit op 11,7 dagen. Dit is afgerond 12 dagen. De datum 9 november 2011 vormt dus het einde van de Tiende golf.

Wanneer we ook dit getal door 20 delen verschijnt het getal 0,6. Dit is afgerond één dag. Het einde van de Elfde golf zou dus op 10 november zijn. Hebben de Maya’s dit achterwege gelaten vanwege de korte tijdsduur? Begint de Nieuwe Wereld na 11 golven op 11-11-11?

Bron: YouTube/paradoxman316

Gerelateerd:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x