UFO Database Archief

Terwispel 7 november – Twee vlammende objecten

Help mee door dit met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Goedenavond,

Op zaterdag 7 november 2009 heb ik het volgende, samen met mijn vrouw in Terwispel waargenomen.

Rond 18.15 uur zagen wij in zuidelijke richting een oranje vlam in de lucht omhoog gaan. De eerste gedachte was een afgeschoten vuurpijl.

Het klom snel hoger en ging over in een lijn schuin verder omhoog en in voorwaartse beweging richting Noordoost en langzaam richting Oost waarna het uit het zicht verdween. Intussen hoorde ik het geluid van een vliegtuig op ruime hoogte en raakte ik ervan overtuigd dat het een vliegtuig moest zijn.

Bij het – verder schuin omhoog gaan en in voorwaartse beweging richting Noordoost – zagen we alsof er vlammen waren vóór, rondom en achter het "vliegtuig". De kleur was flakkerend oranje/geel en persoonlijk was ik er van overtuigd dat het "vliegtuig" in lichterlaaie stond en op ieder moment zou kunnen ontploffen. Ik hield mijn vrouw stevig vast en zei tegen haar "dat wij hiervan getuige zijn, dit is verschrikkelijk".

Desondanks gebeurde er niets en verdween het op grotere hoogte in oostelijke richting uit het zicht.

Nog tijdens de waarneming van het bovenstaande zagen wij uit weer zuidelijke richting een vlammend "ïets" komen met een orange kleur, overgaande aan de bovenzijde in groen/blauw en vrij scherp afgetekend met getande omlijsting. Het bewoog in dezelfde richting als het eerste "iets" maar ging door naar het noorden. Bij deze tweede waarneming hebben we geen geluid gehoord.

Een bijzondere ervaring voor mij, omdat ik vrij goed bekend ben met vliegtuigbewegingen en geluiden. Met 30 jaar werkervaring op de luchthaven Schiphol en eenzelfde tijdsduur wonen in de nabijheid van de luchthaven kan ik dit wel stellen.

Graag een reactie en ik hoop dat anderen onze waarneming kunnen bevestigen en misschien kunnen verklaren.

Vriendelijke groet,
H. W.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
syjoarla
syjoarla
12 jaren geleden

vuurballen

Hallo HW
mijn man en ik hebben zoiets dus ook gezien, maar het zullen niet dezelfde zijn geweest, maar wel dezelfde beschrijving. heb fot en filmpje kunen maken, maar daar is niet echt duidelijk te zien wat we eingelijk gezien hebben, in het echt was het veel intenser
groetjes van sylvia
http://www.syjoarla.nl/vuurballen-18-10-2009/vuurballen-18-10-2009.html

ozzy3
ozzy3
12 jaren geleden

Vlammende objecten

Ik heb zonjuist een reactie gegeven op iemand die een oraje bol heeft gezien.
terugkijkende in de database stuit ik op dit bericht en is dit inderdaad de preciese datum en tijdstip dat ik deze oranje bol in Eindhoven heb waargenomen.
Zie voor mijn verhaal het subject “oranje bol” (reactie van 30 november.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

2
0
We lezen graag je reactie!x