UFO Database Archief

Tiel 24 mei – Vreemde zwabberende ‘ster’ gefotografeerd

Help anderen door dit met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: J.O.
Plaats: Tiel Oost
Datum: 24 Mei 2012
Tijd: rond 23:35 (de foto vermeld 22:35 omdat de camera klok 1 uur achter staat)

Op 25 mei was het het nog vrij warm buiten 's avonds en besloot even achter in de tuin te gaan zitten om naar de sterren te kijken. Toen ik net zat viel mijn oog op een felle rode ster die veel dichterbij leek te staan en ook raar bewoog, hij zwabberde heen en weer, wat nogal vreemd was omdat de andere sterren allemaal stil stonden. Deze ster bewoog naar rechts van mij en schuin omhoog.

Omdat het vrij lang zo zwabberend bleef hangen heb ik mijn camera gepakt. De foto's zijn gemaakt op 300mm en Iso 1600. Op de foto's viel het mij op dat het steeds van kleur verwisselde alsof er een waas omheen hangt. Ik noem het zelf een ster maar volgens mijn vrienden op facebook die de foto's zagen zou het dan wel een hele rare ster zijn als ie zo fel is en continu van kleur veranderd. Na ongeveer een minuut of 20 was de ster plotseling verdwenen, heb de volgende nacht nog gekeken maar toen stond ie er niet. Vind het erg moeilijk om de precieze afstand te schatten, het zou makkelijk 2km hoog geweest kunnen zijn maar ook minder hoog.

(Klik op foto's voor volledig formaat)

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x