Homepagina » UFO Database Archief » Tilburg 22(?) december – Sigaarvormig object

Tilburg 22(?) december – Sigaarvormig object

Begin vorige week, ik weet niet meer precies welke dag, zag ik een voorwerp in de lucht. Omdat er op het moment veel ufomeldingen zijn, kijk ik wat vaker in de lucht in de hoop dat ik ook wat zie.

Vaak doe ik dit ‘s avonds, maar dit keer zat ik als bijrijder in de auto. Het was rond tien, elf uur in de ochtend en het was helder en koud weer. Het viel me op dat de maan nog te zien was en vlak voorbij de maan dacht ik een vliegtuig te zien. Toen ik langer er naar keek zag ik geen vleugels en het liet ook geen spoor van uitlaatgassen achter. Het leek een soort sigaarvorm en wit of zilver van kleur, de zon reflecteerde erop.

Ik kreeg ook een apart gevoel, alsof ik iets heel bijzonders zag. Ondertussen reden we verder en bleef ik in de lucht kijken. Ik zag nog wat vliegtuigen; die waren ongeveer even groot, maar lieten allemaal een spoor van uitlaatgassen achter. Dit bevestigde voor mij dat, wat ik gezien had, geen vliegtuig was.

Gisteren zag ik op de ufodatabase een melding van een soortgelijk voorwerp, daarom besloot ik er toch melding van te maken.

P.M.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

1 reactie

  1. sigaar vormige UFO

    ik heb zo’n zelfde ervaring gehad maar dan heb ik dus een vliegtuig zien veranderen in een vliegende sigaar, wat ik hiermee wil zeggen is dat op het moment de zon op het vliegtuig reflecteerde ik de vleugels niet meer kon zien en als ik twee seconden niet had gekeken ik echt in de veronderstelling was geweest dat ik een UFO had zien vliegen.Ik heb me hierover erg verbaasd alleen al om het feit dat er een hoop gevallen zullen zijn die hetzelfde waren als die van mij maar dan zonder die twee seconden die ik wel heb gezien.Uitlaatgassen of trails zijn niet altijd bij ieder vliegtuig op gelijke hoogte aanwezig,dit heeft verschillende oorzaken dus dat moet je niet zien als ijkpunt voor deze mening.

    ps.Ik hoop je niet te hebben teleurgesteld

    mvg en respect..

    0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

pensioen

Gefeliciteerd, je staat op het punt 35 procent van je pensioen te verliezen. ‘Onaanvaardbaar’

Afgelopen maand bereikten vakbonden, werkgevers en het ...

kanye west

Kanye West: Coronavaccin is ‘het merkteken van het beest’

Rapper en presidentskandidaat Kanye West heeft een ...