UFO Database Archief

Tilburg 28 februari – Ruitvormig oranje vlammend object

Help mee door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tijd: 28 februari 2010, omstreeks 00:30u
Weertype: licht bewolkt, volle maan, droog.
UFO kenmerken: Ruitvormig, oranje/rood vlammend.
Grootte: geen idee, wel geluidloos.
Beweging: Zwevend van het zuidoosten naar het noordwesten.

Ongeveer om 00:30u kwam ik thuis van een gezellig etentje bij mijn beste vriendin. Ik parkeerde de auto op de parkeerplaats en liep naar de ingang van ons appartementencomplex aan het Korvelplein te Tilburg Noord-Brabant. Ik hoorde ineens een luide knal vanuit onze atmosfeer, althans zo leek het. Vergelijkbaar met het geluid van een vliegtuig dat de geluidsbarrière doorbreekt, maar dan net iets anders, want er was geen vliegtuig te horen. Ik keek nog omhoog en om me heen, maar zag verder niets bijzonders.

Eenmaal op 3 hoog aangekomen bij mijn appartement, gaf ik mijn katten nog wat te eten, schonk een wijntje in om de gezellige avond af te sluiten en liep ik naar mijn raam wat op het zuiden uit kijkt om de prachtige volle maan te bewonderen. Er hing een aparte wolkenformatie in de vorm van een soort ‘pijp’ vanuit het oosten precies over de maan richting het westen en vroeg me af of dit eventueel te maken had met die knal die ik een paar minuten daarvoor gehoord had, maar kon de bron van die ‘pijp’ net niet zien aan deze kant van het appartement, dus liep ik naar de slaapkamer die richting het oosten uit kijkt.

Net op het moment dat ik uit het raam keek, zag ik een ruitvormig oranje/rood ietwat vlammend object vanuit het zuidoosten over mijn flat zweven naar net noordwesten. Juist de richting op van mijn vriendin waar ik die avond gezeten heb. Ik verloor zodoende het zicht op het object, dus pakte ik als de donder mijn telefoon en belde mijn vriendin dat er een UFO haar richting uit vloog!

Ruit

Zij vertelde dat zij inderdaad een oranje object zag vliegen die richting de Westpoint (hele hoge flat aan de Ringbaan West) vloog wat ik vanuit mijn appartement net niet kon zien. Daarna verdween het object uit haar gezichtsveld. Zij kon jammer genoeg niet meer zien wat voor vorm dit object had, maar ik was natuurlijk heel erg blij dat zij dit oranje object ook gezien had…

Ik heb overigens al meerdere keren UFO’s gezien, die ik dan ook hier gemeld heb in de afgelopen jaren. Dit was de 3de ervaring waarvan ik absoluut zonder enige twijfel weet dat het niet te vergelijken is met weersabnormaliteiten, vliegtuigen, Thaise ballonnen etc.

Het viel me trouwens ook op dat hierna de wolkenformaties als golven zich in een cirkel uitspreidden, maar dit kan uiteraard een normaal natuurverschijnsel zijn en niets met mijn waarneming te maken hebben.

H.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
peterjan1970
peterjan1970
12 jaren geleden

oranje vlammende driehoek

Dit lijkt precies op de melding die ik op 24 december 2009 heb gedaan, ook vanuit Tilburg (Reeshof.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

1
0
We lezen graag je reactie!x