Homepagina » UFO Database Archief » Tilburg 28 februari – Ruitvormig oranje vlammend object

Tilburg 28 februari – Ruitvormig oranje vlammend object

Tijd: 28 februari 2010, omstreeks 00:30u
Weertype: licht bewolkt, volle maan, droog.
UFO kenmerken: Ruitvormig, oranje/rood vlammend.
Grootte: geen idee, wel geluidloos.
Beweging: Zwevend van het zuidoosten naar het noordwesten.

Ongeveer om 00:30u kwam ik thuis van een gezellig etentje bij mijn beste vriendin. Ik parkeerde de auto op de parkeerplaats en liep naar de ingang van ons appartementencomplex aan het Korvelplein te Tilburg Noord-Brabant. Ik hoorde ineens een luide knal vanuit onze atmosfeer, althans zo leek het. Vergelijkbaar met het geluid van een vliegtuig dat de geluidsbarrière doorbreekt, maar dan net iets anders, want er was geen vliegtuig te horen. Ik keek nog omhoog en om me heen, maar zag verder niets bijzonders.

Eenmaal op 3 hoog aangekomen bij mijn appartement, gaf ik mijn katten nog wat te eten, schonk een wijntje in om de gezellige avond af te sluiten en liep ik naar mijn raam wat op het zuiden uit kijkt om de prachtige volle maan te bewonderen. Er hing een aparte wolkenformatie in de vorm van een soort ‘pijp’ vanuit het oosten precies over de maan richting het westen en vroeg me af of dit eventueel te maken had met die knal die ik een paar minuten daarvoor gehoord had, maar kon de bron van die ‘pijp’ net niet zien aan deze kant van het appartement, dus liep ik naar de slaapkamer die richting het oosten uit kijkt.

Net op het moment dat ik uit het raam keek, zag ik een ruitvormig oranje/rood ietwat vlammend object vanuit het zuidoosten over mijn flat zweven naar net noordwesten. Juist de richting op van mijn vriendin waar ik die avond gezeten heb. Ik verloor zodoende het zicht op het object, dus pakte ik als de donder mijn telefoon en belde mijn vriendin dat er een UFO haar richting uit vloog!

Zij vertelde dat zij inderdaad een oranje object zag vliegen die richting de Westpoint (hele hoge flat aan de Ringbaan West) vloog wat ik vanuit mijn appartement net niet kon zien. Daarna verdween het object uit haar gezichtsveld. Zij kon jammer genoeg niet meer zien wat voor vorm dit object had, maar ik was natuurlijk heel erg blij dat zij dit oranje object ook gezien had…

Ik heb overigens al meerdere keren UFO’s gezien, die ik dan ook hier gemeld heb in de afgelopen jaren. Dit was de 3de ervaring waarvan ik absoluut zonder enige twijfel weet dat het niet te vergelijken is met weersabnormaliteiten, vliegtuigen, Thaise ballonnen etc.

Het viel me trouwens ook op dat hierna de wolkenformaties als golven zich in een cirkel uitspreidden, maar dit kan uiteraard een normaal natuurverschijnsel zijn en niets met mijn waarneming te maken hebben.

H.Vond je dit leuk? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

1 reactie

  1. oranje vlammende driehoek

    Dit lijkt precies op de melding die ik op 24 december 2009 heb gedaan, ook vanuit Tilburg (Reeshof.

    0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Welke wonderlijke dingen heeft jouw gids je te vertellen?

Voordat ik je vertel over de wonderlijke ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

salam

Imam Salam tijdens verhoor in Tweede Kamer: ‘U moet naar mij luisteren, ik ben hier de baas’

Hij weigerde te staan bij de eedaflegging, ...

gas

Waarom we veel méér gas gaan verstoken door van het gas af te gaan

Het kabinet wil iedereen in Nederland aan ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
  • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
  • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.