Homepagina » UFO Database Archief » Tilburg 29 oktober – Drie zeshoekige objecten

Tilburg 29 oktober – Drie zeshoekige objecten

Naam: A.
Woonplaats: Tilburg

Ik was op zaterdagmiddag naar een eerste occupy beweging in Tilburg geweest, wat eigenlijk meer een vergadering was, van wat we a.s. zaterdag gaan doen, dan gaan we in Tilburg centrum ook een tentenkamp neerzetten, mits we een vergunning krijgen. Ik heb er ook tot 3 x toe een spreekbeurt gehad.

Toen ik onderweg naar huis was op mijn fiets, keek ik omhoog, het was bij de westerpark in Tilburg, toen ik ineens 3 ufo’s zag, en niet eens zo hoog, ongeveer op helikopter hoogte. Ze waren 4 of 6 hoekig van vorm, omdat het klaarlichte dag was, het was tussen 15.00 en 16.00 uur en een vrijwel wolkenloze hemel, kon ik niet goed zien of er lichten bij waren. Wel kon ik iets van zwakke lichtjes zien. Ze kwamen geruisloos over. Ik dacht eerst: zijn het geen ballonnen of zo? Daarom keek ik daar erg kritisch naar. Maar dat kon ik er echt niet uit halen, geen heli’s en geen vliegtuigen ofzo. Ik kon er met andere woorden met de beste bedoelingen GEEN aards voorwerp uit halen. Dus bleef er voor mij maar een conclusie over; dat het ufo’s waren. En ik denk, omdat ze niet zo erg groot waren het misschien wel verkenningstoestellen waren. Ze vlogen over alsof het de normaalste zaak van de wereld was.

Wat ook zo gek was, dat er niemand verder omhoog leek te kijken, leek tenminste zo, want toen ik zelf naar de ufo’s stond te staren heb ik verder geen erg meer in andere mensen gehad. Het was best druk met mensen gezien het vlak bij een winkelcentrum was. Misschien was het wel een kadootje, zoals iemand opmerkte die ik sprak. Dus dat was mijn ervaring.Vind je dit leuk? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

australische

Australische politicus: ‘Rassenprotesten zijn vooral schuld van Obama’

De media proberen Trump de schuld te ...

betogers

‘Vreedzame’ betogers Black Lives Matter steken huis met kind in brand en blokkeren brandweer

Een politiechef uit de Amerikaanse staat Virginia ...