ongebruikte categorie

Tilburg 29 oktober – Drie zeshoekige objecten

Help anderen door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: A.
Woonplaats: Tilburg

Ik was op zaterdagmiddag naar een eerste occupy beweging in Tilburg geweest, wat eigenlijk meer een vergadering was, van wat we a.s. zaterdag gaan doen, dan gaan we in Tilburg centrum ook een tentenkamp neerzetten, mits we een vergunning krijgen. Ik heb er ook tot 3 x toe een spreekbeurt gehad.

Toen ik onderweg naar huis was op mijn fiets, keek ik omhoog, het was bij de westerpark in Tilburg, toen ik ineens 3 ufo’s zag, en niet eens zo hoog, ongeveer op helikopter hoogte. Ze waren 4 of 6 hoekig van vorm, omdat het klaarlichte dag was, het was tussen 15.00 en 16.00 uur en een vrijwel wolkenloze hemel, kon ik niet goed zien of er lichten bij waren. Wel kon ik iets van zwakke lichtjes zien. Ze kwamen geruisloos over. Ik dacht eerst: zijn het geen ballonnen of zo? Daarom keek ik daar erg kritisch naar. Maar dat kon ik er echt niet uit halen, geen heli’s en geen vliegtuigen ofzo. Ik kon er met andere woorden met de beste bedoelingen GEEN aards voorwerp uit halen. Dus bleef er voor mij maar een conclusie over; dat het ufo’s waren. En ik denk, omdat ze niet zo erg groot waren het misschien wel verkenningstoestellen waren. Ze vlogen over alsof het de normaalste zaak van de wereld was.

Wat ook zo gek was, dat er niemand verder omhoog leek te kijken, leek tenminste zo, want toen ik zelf naar de ufo’s stond te staren heb ik verder geen erg meer in andere mensen gehad. Het was best druk met mensen gezien het vlak bij een winkelcentrum was. Misschien was het wel een kadootje, zoals iemand opmerkte die ik sprak. Dus dat was mijn ervaring.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x