ongebruikte categorie

Tilburg 31 oktober – Metaalachtig kegelvormig object gefotografeerd

Help ons door dit artikel met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: R.H.
Woonplaats: Tilburg

Ik ben werkzaam in Alphen (NB) en reed net 30 minuten geleden van mijn werk naar huis, toen ik tijdens het autorijden een vreemd kegelvormig glimmend metaalachtig object zag hangen in de lucht. Het bleef zo'n 6 à 7 min op dezelfde plek hangen, denk ik, en toen ben ik het uit het oog verloren. Heb dus ook tijdens het rijden een foto met mijn telefoon gemaakt. Ik geloof niet dat het gaat om een luchtballon want die hangen nooit zolang op 1 en dezelfde plek en zag er niet zo uit als een luchtballon.


(Klik op foto voor volledig formaat)

000a8tbz
(Uitsnede 800% zoom)

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x