Homepagina » Columns » Tuaca Kelly » Tuaca Kelly: Spreken in boekdelen
Tuaca Kelly: Spreken in boekdelen

Tuaca Kelly: Spreken in boekdelen

Deze maand schrijven de columnisten over een thema: boeken.

Op welke manier spreken boeken jou aan?

Boeken hebben een bepaalde manier van met elkaar spreken, van ideeën aan elkaar breien die zijn bedacht door totaal verschillende auteurs, gecategoriseerd in gemengde genres, en gepubliceerd in tijdperken waarin drukmethoden worden gebruikt die niet meer lijken op hun voorlopers. En toch, ondanks de personages die ze bevatten, hun formaat, aantal woorden of lettertype, staan ze klaar om hun meest persoonlijke schatten te delen.

Mijn meest recente bijdrage aan de wereldwijde bibliotheek is Dreaming of Wisdom: My Prophetic Life with Kiesha Crowther. Zoals de titel suggereert is het een verslag van ervaringen waarover ik profetische visioenen heb gehad (vanaf mijn kindertijd) en die ik mij als volwassene realiseerde. In 2010 reisde Kiesha Crowther af om een week in mijn huis te verblijven, met als doel een gezamenlijke ceremonie mogelijk te maken in de majestueuze sequoia’s afkomstig uit het noorden van Californië.

Tot zover wat dit verhaal vertelt over de ceremonie, het boek gaat over relaties en visie. Het is mijn hoop dat mensen die zich in dit mysterie verdiepen, terugkomen met poëtische passages die ze helpen bij het ontwikkelen van hun eigen intuïtie. Deze intieme openbaring dient ter ondersteuning van de doorgewinterde professional en de net startende beginner in hun eigen ontdekkingsproces, terwijl ze navigeren door de multidimensionale krachten van het leven.

Net zoals boeken tot elkaar spreken, zo doen informatiestromen dat ook. Onze gidsen en onze ziel kunnen ons leiden naar mensen, plaatsen, zinnen en boeken om onze aandacht en ons vertrouwen te testen, ons waardevolle lessen te leren, illusies op te lossen, fundamentele waarheden over de mensheid en onszelf te doen begrijpen en om ons te helpen onze eigen en collectieve intuïtieve woordenschat te ontwikkelen.

Met deze intentie om kracht te geven, presenteer ik Dreaming of Wisdom. Dat ook jij aandacht mag geven aan de wijsheid van je dromen.

Huiswerk:

1. Boekenhoekje. Sta even een moment stil, in je eigen huis ofwel in de bibliotheek of boekhandel, lang genoeg om dicht bij jezelf te zijn. Ontspan, adem en laat los. Vraag je gidsen om je te helpen en je naar een boek of boeken te dirigeren die voor jou op dit moment zeer heilzaam is of zijn. Het kan iets zijn omtrent een situatie in je leven die je probeert op te lossen. Volg je bewegingen terwijl je aandacht geeft aan de sensaties in je lichaam. Noot: soms kan één krachtige paragraaf in een boek bergen verzetten. Sta open.

Was er een tijd waarin je een gesprek had met je ziel of gidsen via één of meerdere boeken? Welke boeken vond je de meest scherpe tot nu toe in je leven, en waarom? Droom je ervan om een boek te schrijven, en zo ja, wat is je intentie of passie? Deel alsjeblieft je ervaringen.

Fatsoensregel: alleen volwassen en opbouwende commentaren, direct gerelateerd aan het onderwerp van het artikel zijn welkom.

Bezoek voor meer inzicht en informatie over Tuaca Kelly haar website: lovethemessenger.com

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
x

Check Also

Nieuwe studie: één op de 10 mensen heeft bijna-doodervaring gehad. Dit zagen mensen aan 'de andere kant'

Nieuwe studie: één op de 10 mensen heeft bijna-doodervaring gehad. Dit zagen mensen aan ‘de andere kant’

Ongeveer één op de 10 mensen heeft ...

Duiker was 15 minuten lang dood. Dit zag hij tijdens zijn bijna-doodervaring

Duiker was 15 minuten lang dood. Dit zag hij tijdens zijn bijna-doodervaring

Voormalig duiker David Bennett kreeg een ongeluk ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

0
We lezen graag je reactie!x