UFO Database Archief

Twijzel/Buitenpost 23 maart – Rondcirkelende objecten met gekleurde pulserende lichten

Help mee door deze info met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tijd: 23 maart, 21:05 uur

Weertype: Helder/lichtbewolkt

UFO kenmerken: knipperend licht met een interval van ongeveer 2 pulsaties per seconde van kleur veranderend: rood naar wit, wit naar groen en groen naar wit. Geheel geruisloos.

Beweging: twee UFO’s cirkelend achter elkaar aan binnen een straal van ongeveer 1 km, veel sneller dan het normale luchtverkeer en af en toe stilstaand (zo leek het).

Eigen verhaal:

Afgelopen avond zou ik even de post uit m’n brievenbus halen maar toen ik naar de lucht keek, wat ik overigens wel vaker doe, zag ik twee objecten achter elkaar aan vliegen in een cirkelende beweging boven Twijzel/Buitenpost. Dit ging met een vloeiende en zeer geruisloze beweging en overigens ook veel sneller dan het overige luchtverkeer. Af en toe leken de objecten stil te staan en alleen tijdens het bewegen van kleur te veranderen in de kleuren helder rood, groen en wit. Het alsof ze met elkaar aan het ‘spelen’ waren. Dit heeft ongeveer 5 min. geduurd. Ook leek het alsof ze af en toe van hoogte veranderden.

Mvg,
G.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
tekapa
tekapa
12 jaren geleden

ik lees dit nu allemaal en zau wel heel grag willen weten wat het waren ,,,,heb ze n ook zelf gezien,,,,,,,,,,,,

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

1
0
We lezen graag je reactie!x