UFO

UFO-waarnemingen 10.000 jaar geleden

Help door deze informatie met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het programma Ancient Aliens trekt veel bekijks. Volgens sommige onderzoekers is er bewijs dat onze voorouders contact hadden met ruimtereizigers.

Op 10.000 jaar oude grotschilderingen in Val Camonica in Italië zijn mensen te zien die ruimtepakken lijken te dragen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Graveringen op mysterieuze stenen die 12.000 jaar oud zijn vertellen naar verluidt het verhaal van een UFO-landing. Teksten in het Sanskriet uit het oude India spreken van vliegende machines, beter bekend als vimanas, die buitenaardse wezens naar de aarde brachten.

Grote voetafdrukken

De Indiase geoloog Nitish Priyadarshi doet in de deelstaat Jharkahnd onderzoek naar grote voetafdrukken die volgens een legende duiden op de aanwezigheid van de luchtgoden. Priyadarshi ontdekte naast de voetafdrukken een gravering van een vliegend object.

“De voetafdruk en het vliegende object zijn op dezelfde rots te zien,” zei hij. “Wellicht zijn ze in het gesteente gegraveerd om te laten zien dat in het gebied twee goden zijn geland in een vliegend object.”

Nazcalijnen

Toen in de jaren twintig vliegtuigen over de Nazcalijnen in Peru begonnen te vliegen zag menig piloot tot zijn verbazing kolossale figuren in het landschap, waarvan sommige zich uitstrekten over een gebied van honderden meters. Ze zijn zo tussen 300 voor Christus en 800 na Christus gemaakt.

Sommige onderzoekers zeggen dat de makers van de Nazcalijnen hulp moeten hebben gehad vanuit de lucht. Het blijft een mysterie waarom mensen dergelijke grote geogliefen hebben gemaakt, die alleen vanuit de lucht goed kunnen worden bewonderd.

Eén van de gigantische geogliefen wordt ook wel ‘de astronaut’ genoemd. Er zijn ook tientallen figuren van dieren, honderden geometrische vormen en duizenden lijnen en lijnenspellen in het woestijnzand van de hoogvlakte van Peru bewaard gebleven.

Dropastenen

In 1938 werden in het Baian-Kara-Ulagebergte in China honderden stenen schijven gevonden, waarop verhalen over buitenaardse ontmoetingen waren te lezen. Het onderzoek naar de stenen werd uitgevoerd door de International Society for the Research and Preservation of Paranormal Artifacts (ISRPPA).

De schijven zijn naar schatting tussen de 10.000 en 12.000 jaar oud en zijn gevonden tijdens een expeditie die werd geleid door dr. Chi Pu Tei. De hiërogliefen vertellen het verhaal van mensen die ‘de Dropa’ worden genoemd en met hun ruimteschepen in de bergen waren gecrasht.

Dr. Tsum Um Nui heeft de hiërogliefen vertaald: “De Dropa kwamen in hun vaartuigen uit de lucht. De mannen, vrouwen en kinderen uit de buurt verborgen zich voor zonsopkomst in de grotten. Toen ze de gebarentaal van de Dropa eindelijk begrepen, beseften ze dat de nieuwkomers vredige intenties hadden.”

Hoewel de schijven in diverse Chinese musea zijn opgeslagen, zijn ze stuk voor stuk verdwenen. ISRPPA heeft ze niet meer kunnen traceren, maar ontdekte wel een foto van de stenen die was genomen in een museum in Cen, even ten zuiden van Guanzhou, voordat de tentoonstelling werd verwijderd.

Bron: Theepochtimes.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
nature
nature
10 jaren geleden

Quote: ‘is er bewijs dat onze voorouders contact hadden met ruimtereizigers.’

Of misscien dat zij er toen al waren en wij nog niet?

Kalki
Kalki
10 jaren geleden

Als ze 12.000 jaar geleden al landen; waarom zouden ze dan niet, NU in deze tijd EN DAAR WIJ ZE NU ZO HARD NODIG HEBBEN ivm. onze veelvuldige rampen,NU niet ook al landen?

johan
johan
10 jaren geleden

Wat zoeken we hier aan bewijs? De “goden” komen ons ‘shitizens’ hier echt niet uit de stront helpen vervuiling en problemen van die orde moeten we zelf oplossen. Aan de slag! NU!

pleadian
pleadian
10 jaren geleden

@kalki: Waarom zouden de aliens onze problemen oplossen? Daar leren we niks van.
Iedere ouder weet dat als je de problemen voor je kinderen oplost, ze zelf niks leren en alleen maar verwend raken.

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x