UFO Database Archief

Uitgeest 21 dec 2009 – Laagvliegende oranje bollen en schotels

Help door deze informatie met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: M.
Woonplaats: Uitgeest

21-12-2009, tussen 2.30 en 4.30, vanuit mijn dakraam. Eerst een fel oranje verlichte bol, die: veel sneller als een straaljager, en iets lager, en geluidsloos, over kwam. Ik zag hem al van ver aankomen, en ging zo over.

Vervolgens vanuit dezelfde richting kwamen er drie tegelijk. Toen volgde er twee, maar die kwamen zo ontzettend laag over, dat ik duidelijk kon zien dat het twee oranje schotels waren die serieus over het dak van de overburen vlogen (zo dichtbij) en daar pijlsnel een rondje om elkaar heen draaiden, en weer door gingen. Dit alles ging vrij rap.

Ik heb met grote ogen nog een tijdje uit me dakraam staan kijken en toen kwamen er, op hogere hoogte, en andere routes, eerst zes fel oranje bollen (vanaf mijn afstand), en erna 9 zigzaggend op een rij.

Ik kan moeilijk een verhaal geven aan deze nacht. Dit is exact zoals ik het heb waargenomen, alleen dan met ontzettend veel meer emoties die toen in me naar boven kwamen. Ik heb zo lang staan kijken, met zulk soort mooie waarnemingen, dat ik echt zo dacht van: “Oké, nog eentje en dan ga ik naar bed”, en toen vloog dus weer een reeks over, en weer zo van woww woww.

Hoop dat jullie er wat mee kunnen. Heb ook 1x een pikzwart ‘iets’ door de lucht zien gaan. Het kwam van verre en wij zeiden voor de grap: “kijk een jetpack man”. Maar toen het over vloog (het was behoorlijk groot en langwerpig vierkant), geruisloos, en kwam er nergens geen greintje licht vanaf. Pikzwart, en was tot ver nog te zien.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x