Channelings

Uitstelgedrag, een kunst die je leven kan veranderen! – Channeling 25-04-2023

Help door dit artikel met kennissen op je social netwerk te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze mooie nieuwe dag. We zijn zo blij weer met je te spreken, en we willen het hebben over uitstelgedrag, en hoe dit een kunst kan zijn, een vaardigheid, om je leven te veranderen.

altijd dingen doenDruk, druk, druk

We zien dat de meesten van jullie, zo niet iedereen, het voortdurend druk hebben. Mensen hebben altijd zoveel te doen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Je zit meestal in je hoofd, na te denken over de lange lijst van taken, dingen die je voor een bepaalde tijd af wilt hebben.

Of je hebt dingen die je wilt bereiken, doelen, projecten waaraan je werkt, er zijn zoveel dingen in je mensenleven waarvan je vindt dat ze gedaan moeten worden.

Altijd in de ‘doe’-modus

En hoeveel je ook doet, er is altijd méér te doen! Dus herinner je jezelf voortdurend aan die dingen, om ervoor te zorgen dat je niet vergeet wat je moet doen.

Je hebt er zelfs een woord voor bedacht: een to do lijst.

Wij vinden dat eigenlijk wel grappig, want je bent totaal vergeten wat het is om gewoon te zíjn. Zijn betekent alleen maar ademen en niets doen.

Maar niets doen voelt voor jou als zinloos, je bereikt niets door alleen maar te zijn. Je denkt aan zijn als ‘niets doen’ en het doen is waar je je waarde, je eigenwaarde vandaan haalt, nietwaar?

Bezig zijn tegenover uitstelgedrag

luiaardEn als je niet doet maar bent, voelt het alsof je uitstelgedrag vertoont. Je hebt het gevoel dat je onproductief bent… nou ja, misschien gebruik je zelfs het woord lui.

Uitstelgedrag wordt vaak gezien als luiheid, als een niet al te beste eigenschap van een persoon.

Als mensen uitstelgedrag vertonen, heb je het gevoel dat ze zich inhouden, dat ze niet alles geven, dat ze excuses zoeken, niet verantwoordelijk zijn…

Maar je moet begrijpen dat uitstel, of wat jij ziet als uitstel, soms de beste optie is om het Universum de dingen te laten afhandelen.

Je hoeft niet altijd de controle te hebben, je kunt meer dingen aan het Universum overlaten dan je gewoonlijk bereid bent te doen.

Tijd voor een time-out

Dus waarom zou je vandaag niet een beetje uitstellen? Laat gewoon de dingen waar je mee bezig bent vallen, stop met het helemaal doorwerken van die lijstjes in je hoofd, of zelfs op papier of in je telefoon, je computer, je agenda, of waar dan ook waar je je to do lijstjes bijhoudt.

Maak een alleen-maar-zijn lijst, een prachtige lege nietsdoen lijst, en gun jezelf regelmatig meer tijd, waarmee we bedoelen meerdere keren per dag, om gewoon te zijn en niets te doen.

Het is niet lui, het is niet slecht, het devalueert je niet. Het geeft je tijd om na te denken over leuke dingen, het geeft je rust in je hoofd, het geeft je tijd om misschien te mediteren, of het uitkomen van je dromen te visualiseren.

Wat zet jij op je alleen-maar-zijn lijst, je nietsdoen lijst?

Weg van de schermen

schermenVelen van jullie kijken de hele dag naar schermen. Of het nu je computerscherm is, je mobiele telefoon, tablet of laptop, en zelfs je tv-scherm.

Wanneer je je nietsdoen-tijd neemt, zorg er dan voor dat je niet naar schermen kijkt en je geest vult met ideeën en beelden van andere mensen.

Alleen maar zijn betekent letterlijk gewoon zijn, ademhalen, je drukke geest stoppen, achterover leunen en ontspannen.

Of maak een wandeling, een strandwandeling, een boswandeling of ga waar dan ook heen om je één te voelen met de natuur.

Train jezelf in het zijn

En als het je onrustig maakt of als het ongemakkelijk voelt, hou dan vol, gebruik die tijd om te oefenen in het zijn. Je zou een timer kunnen zetten en beginnen met slechts twee minuten en dat dan elke keer een beetje meer uitrekken.

Maak tijd vrij, ontspan wat meer, adem bewuster en voel hoe goed een beetje uitstel kan zijn voor je lichaam en je ziel.

Je zult ervan houden en je zult gaan verlangen naar je alleen-maar-zijn-pauzes gedurende de dag, om uit te rusten, te ontspannen en te genieten van gewoon zíjn.

uitstelgedrag kan zelfs leiden tot een lege todo lijstEn weet je wat? Veel dingen op je to do lijstjes lossen vanzelf op, zonder dat je actief iets doet!

We houden zoveel van je, lief mens, en we kijken uit naar ons volgende gesprek.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, wij zijn jou, jij bent ons, en alles is goed. Dat is het altijd, ook al zie je het nog niet.

En daarmee zijn we compleet.

4.8 36 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sophie
Sophie
1 jaar geleden

Ja, terecht! los van de ratrace.
Waar leidt die race naartoe? juist: burnout, depressie, chagrijnig, moe, irritatie enz. en dus… fysieke kwalen en mankementen.
Wat de mens ontbreekt is BEWUSTZIJN!
Wie staat er bij stil wat hij/zij ten diepste is?

Dwarsje
Dwarsje
1 jaar geleden

Klopt gewoon, voor de meesten is het ook in hun opvoeding mee gegeven. Neem alleen al de uitspraken:”Laat je handen wapperen” of “Niet lullen maar poetsen” of “Ik kan dat niet is Ik wil niet”, “Liever lui dan moe”. Enz. enz. in deze prestatiemaatschappij zeker in de commercie wordt de lat steeds hoger gelegd, neem daarbij de rigide opstelling van de overheid die het mensen steeds moeilijker maakt te overleven en de burn-out cirkel is rond.

Rose
Rose
1 jaar geleden

Teveel stress maakt ziek, overspannen, de WEF, WHO, regeringen, hoax covidvaccins, extra klimaathoaxbetalingen, proxy oorlog, hoaxvoedselcrisis enz…doen er nog een schep overspannen en ziek er nog bovenop. Dank u, in deze tijd hebben we rust heel regelmatig nodig🙏❤👍✌

Madeliefj
Madeliefj
1 jaar geleden

Het is de maatschappij die er een troep van heeft gemaakt. en het volk wat voor zijn onderhoud wil zorgen. Vandaar het verlangen naar vacantie maar dan ga je met duizende in de rij staan om vliegende op bestemming te komen,dit gunnen we mens ook,rust en liefde

Back to top button