UFO Database Archief

Ulft 15 juni – Felle witte lichtbol tijdens maansverduistering

Help mee door dit artikel met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: D.R.
Woonplaats: Ulft

Ik stond woensdag op 15 juni rond 23:00 uur in mijn achtertuin naar de maansverduistering te kijken met een vriend van mij. Tot mijn grote verbazing zag ik in mijn ooghoek een fel wit licht met een ronde bal vorm met hoge snelheid op dezelfde hoogte vliegen. Ik zei tegen mijn vriend: “kijk wat is dat, dat is geen vliegtuig”. Hij keek ook en vond het ook zeer vreemd, vooral omdat hij niet in ufo’s geloofd en ik wel. Maar mijn vriend zei daarna ook van dat kan geen vliegtuig zijn, 100% van niet, wat ook mijn mening is.

Op dat moment hoorde we wel een geluid van een vliegtuig ver weg totdat we beter keken en een vliegtuig zagen. Zeer duidelijk omdat een vliegtuig altijd een rood knipperlicht op de vleugel heeft en het was helder en zag duidelijk een vliegtuig die het object met fel wit licht kruislings naderen. Het object vloog een stuk lager als het vliegtuig waardoor de hoogte van het object wel redelijk te bepalen is en we zagen meer vliegtuigen, die zijn goed te herkennen, maar dat witte licht was geen vliegtuig, zeker weten. Het maakte ook geen geluid.

Ik zag het object in Ulft, Gelderland en ging richting zuidwest.

Ik heb het spijtig genoeg niet kunnen filmen maar ik heb op youtube gezocht naar meer mensen die het misschien gezien hadden en gefilmd en daarbij kwam ik uit op een filmpje met daarop precies hetzelfde object en op dezelfde dag gezien. Helaas ben ik niet zo’n computer held en kan geen bestand meesturen.

Wel heb ik een link voor het filmpje dat ik bedoel: http://youtu.be/Mhl3MrlLDAM

Hopelijk hebben jullie hier wat aan en kunnen jullie het verklaren want ik heb lang op bewijs gewacht en op een moment om een ufo te zien hopelijk is dit het bewijs ervoor.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
alienhistory
alienhistory
11 jaren geleden

Dat was een sateliet..

Sorry, wat jij hebt gezien is een sateliet. Dat filmpje is er tenminste een, het lijkt of het een ufo die snel heen en weer beweegt maar dat komt omdat hij het zelf met de camera doet, ook beweegt het langzaam (snelheid van een sateliet).

Anonymous
Anonymous
11 jaren geleden

bolletje

hallo, hier de cameraman van het filmpje van je link, ik heb inderdaad de camera bewogen maar dit kwam omdat ik een hoger plekje wou vinden maar dat nogal moeilijk in het donker, achteruitlopend. ik wist eigenlijk ook echt zeker dat dit geen vliegtuig, lampion, vuurwerk etc. was. ik sta dus ook nog steeds tot een onbekend raadsel. ook kwam ik erachter dat met het noodweer de afgelopen week een windhoos is ontstaan met een supercel omheen bij mijn woonplaats. het begint hier dus aardig te spoken, ik ben dus eigenlijk wel benieuwd.
groetjes de cameraman 😉

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

2
0
We lezen graag je reactie!x