Homepagina » UFO Database Archief » Urk 20 juli – Gekleurd afdalend object met vreemde vliegbewegingen

Urk 20 juli – Gekleurd afdalend object met vreemde vliegbewegingen

Naam: L.B.
Woonplaats: Groningen

Hallo, hierbij volgend relaas welke ik gezien heb gisterenavond even na 23.00 uur op de A6 richting vanaf Groningen naar Amsterdam, ter hoogte van enkele kilometers voor de afslag Urk.

Gisterenavond op weg met mijn dochtertje richting Voorschoten zag ik zo … vlak na 23.00 uur voor Urk vanaf de A6 aan de linkerkant, hoog in de lucht, een groen/rood verschijnsel. Best wel sterk aanwezig die af en toe verdween achter de wolken en leek te zweven op dezelfde plaats in de lucht. Verder was er ook geen ander lichtschijnsel te zien. De combinatie van de kleuren, de grootte, de intensiteit … waren voor mij aanleiding om te beseffen, dat het niet om een regulier vliegtuig ging.

Het leek zich langzaam te verwijderen en/of naar beneden te gaan bij mij vandaan. Dit alles kon ik waarnemen vanuit de auto door de ramen heen aan de linkerzijde. Opeens kreeg het in een versnelling op weg naar beneden een kleine geel/oranje staart. Hield het even weer in om vervolgens met een boog achter de schaduw van een boerderij te verdwijnen en er voor … links weer te verschijnen met een boog omhoog, waar het even bleef stil staan om vervolgens met een vloeiende beweging weer omhoog en om laag te gaan en even te blijven hangen om daarna enkele draaiende capriolen te maken vlak boven (enkele meters) de grond voor de boerderij. Daarna kwam het voor mij uit het zicht, omdat ik natuurlijk voorbij de plek reed en het gebeuren links van mij uiteindelijk uit het zicht van het raam verdween.

Eigenlijk had ik moeten stoppen en de auto aan de kant van de weg moeten neerzetten. Ik was te gefascineerd door het schouwspel en heb op de tast mijn gsm gepakt, maar net te laat denk ik om nog iets op te kunnen nemen. Daarom heb ik een e-mailtje een kwartier later ongeveer verstuurd naar iemand om het weer te geven, zodat de tijd van waarneming was vastgelegd. Het zou me niet verbazen, dacht ik later als er een graancirkel wordt gemaakt. Het vreemde is eigenlijk, dat het vliegende object in de lucht groter leek, dan toen het vlak boven de grond was. Misschien reed ik er vandaan.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
x

Check Also

man

Gruwelijk: man haalt Pfizer-prik, krijgt te kampen met ‘ongekende’ tumorgroei en sterft binnen 30 dagen

Bij VAERS, de Amerikaanse tegenhanger van het ...

arts

Ook de experts keren zich af van het beleid: kinderarts Patricia Bruijning zou eigen kinderen niet inenten

Kinderen van 5 tot en met 11 ...

Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

0
We lezen graag je reactie!x