Homepagina » UFO Database Archief » Urk ’90/’91 – Driehoekig verlicht object achtervolgd door F16

Urk ’90/’91 – Driehoekig verlicht object achtervolgd door F16

Naam: K.E.
Woonplaats: Urk

Hallo mensen van Niburu. Ik wou graag iets kwijt over wat ik begin jaren 90 heb gezien met een familielid.

Het was begin jaren 90 (90/91). Ik kan jullie de exacte datum niet geven want daar heb ik niet bij stilgestaan om dat te onthouden. Maar wij stonden in de avond op de dijk (Westermeerdijk) bij Urk wat te praten toen een toestel (ufo) uit het oosten aan kwam vliegen. Het had de vorm van een driehoek, wij zagen alleen de lichten (lichtblauw/wit) van het toestel maar door de lichte schommelbeweging konden wij zien dat de 3 lichten 1 geheel vormden. Het toestel maakte geen geluid en vloog van oost naar west (wij keken naar het noorden) Binnen korte tijd was hij uit het zicht verdwenen, maar binnen een heel korte tijd zagen wij een F16 gevechtsvliegtuig op de (vanuit ons oogpunt) zelfde hoogte de zelfde koers volgen. Hij leek wel de driehoek te achtervolgen. De F16 maakte veel herrie maar vloog minder snel dan de driehoek. De driehoek vloog ongeveer 2x zo snel als de F16 en was 2 keer zo groot (plus minus). Dit is mij altijd bijgebleven omdat dat ding geen geluid maakte en de F16 een teringherrie met zich meebracht. Nu denk ik zelf dat het een geheim aards toestel is omdat deze driehoeken vrij regelmatig over de bol worden waargenomen. (zie jullie site.)

Ik heb geen enkel bewijs dan alleen mijn woord maar er zijn meer mensen die hier van af moeten weten (luchtmacht). Ik weet wat wij gezien heb dus de sceptici kunnen mij wat.

Hoop dat jullie dit kunnen linken aan andere meldingen uit die tijdsperiode en misschien luchtmachtpersoneel uit die tijd zover krijgen om een boekje open te doen.Vind je dit waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

libanese

Libanese journalist: ‘Dit addergebroed zit achter corona, conflict in Amerika’

De Libanese journalist dr. Hassan Hamade heeft ...

duitse

Duitse longarts: Corona-aanpak is ‘misdaad tegen de menselijkheid’

De Duitse longarts Wolfgang Wodarg heeft in ...