Homepagina » UFO Database Archief » Utrecht 1 april – Heldere ‘ster’ komt plots in beweging

Utrecht 1 april – Heldere ‘ster’ komt plots in beweging

Naam: B.D.
Woonplaats: Utrecht

Geachte, ik werd vanmorgen rond 6.15 uur wakker en zag dat als ik het gordijn een stukje openschoof precies twee 'sterren' kon zien aan de westelijke hemel boven Utrecht oost. Ik dacht dat het om de twee sterren ging die al een aantal maanden dicht bij elkaar zijn waar te nemen aan de westelijke hemel waarvan de meest heldere aan de planeet Venus doet denken. Ik lag een aantal minuten naar deze onbewegelijke 'sterren' te kijken en deed het gordijn toen weer dicht.

Na ongeveer een kwartier keek ik weer en ze stonden nog precies hetzelfde. Toen zag ik dat de meest heldere 'ster' met vrij grote gelijkmatige snelheid, zoals een vliegtuig zich zou voortbewegen in een rechte lijn naar het oosten bewoog en achter het huis verdween. In de korte tijd (een aantal seconden) dat ik de 'ster' weg zag gaan heb ik geprobeerd te zien of ik meer zag dan alleen een ster zoals bijv. andere lichtjes of een lichaam zoals bij een vliegtuig. Dit kon ik echter niet ontdekken. Het bleef dezelfde 'ster' zoals ik die twee keer in een kwartier tijd geobserveerd had.

Ik heb zelf nog nooit iets aan de hemel gezien dat ik niet kon verklaren.

Als mensen zeggen een UFO te hebben gezien in de vorm van een buitenaards ruimteschip dan sta ik daar niet meteen afwijzend tegenover, maar probeer er een aardse verklaring voor te vinden. Het is iets waarvan ik niet weet of ik het moet geloven omdat ik het nooit met eigen ogen heb gezien en ik niemand ken die dit heeft gezien. Ik houd mij er niet mee bezig. Als u een verklaring heeft voor mijn waarneming of als u meer meldingen over dezelfde waarneming binnen heeft gekregen dan verneem ik dat graag.Vind je dit artikel waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

2 reacties

  1. Re:Utrecht 1 april – Heldere ‘ster’ komt plots in beweging

    Als je de gegevens in Stellarium zet dan kan je er bijna niet omheen dat het die ISS is die langs Arcturus gaat om 6h.27m:30s. Alles past precies binnen het genoemde tijdframe.

    http://www.stellarium.org/

    0 likes
  2. hoi goeden avond ik zag vanavond toen ik op mijn balkon stond een vreemd voorwerp in de lucht zo boven a,dam zuid kon het niet echt goed waarnemen het leek op ?? maar het kon ook nog wel eens een chinese ballon dat kon ik er niet opuitmaken wie heeft deze ok gezien?? het was zeker geen vliegtuig die maken zelf,s op afstand nog veel herrie

    0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

coronavaccin

Vrijwilliger die coronavaccin testte: ‘Nog nooit zo ziek geweest’

Ian Haydon mocht op televisie vertellen over ...

media

Media zijn onderdeel van probleem in de coronacrisis: ‘Dit is massapsychose’

Wat je ook van hem vindt, Jort ...