Homepagina » UFO Database Archief » Utrecht 10 oktober – Metalen bollen

Utrecht 10 oktober – Metalen bollen

Ik zag vanmiddag twee metaalachtige bollen vanuit het Griftpark. Ze kwamen haaks op de wind en het was al te hoog om met zekerheid te zeggen wat het was. Ik vond het veel lijken op wat zaterdag is waargenomen in Rotterdam, vandaar dat ik deze foto’s maar opstuur. Ze zijn niet heel goed maar wel een met ook een vliegtuig in beeld en met uitzoomen verschijnt linksonder een dot en daarbij, ongeveer 45 min voordat mijn dochter die bollen zag ging een kustwacht vliegtuig die kant op om na 30 min weer terug te keren. Daar ben ik zeker van. Omdat ik altijd op zee gevist heb weet ik wel hoe die eruit zien en er vloog ook 15 min later een politie helikopter richting waar die bollen naar toe gingen, dus dat vind ik wel weer vreemd als het om balonnen gaat.

Ik kon geen foto van twee tegelijk maken door het zonlicht, dus ik heb maar op goed geluk afgedrukt met max zoom. Ik zou normaal nooit iets sturen maar ik denk dat het toch wel heel veel voorkomt, dus vandaar mijn bijdrage. Ik zou niet weten wat het is, dat moet ieder voor zich maar uit maken.

L.B.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

lange frans

Lange Frans en hoogleraar Karel van Wolferen: ‘Dit is de grootste leugen ooit’

In de podcast van Lange Frans is ...

nederland

Hittegolven in Nederland: KNMI heeft heel wat uit te leggen

Nog nooit hebben we in Nederland zeven ...

>