UFO Database Archief

Utrecht 10 oktober – Metalen bollen

Help anderen door dit artikel met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ik zag vanmiddag twee metaalachtige bollen vanuit het Griftpark. Ze kwamen haaks op de wind en het was al te hoog om met zekerheid te zeggen wat het was. Ik vond het veel lijken op wat zaterdag is waargenomen in Rotterdam, vandaar dat ik deze foto’s maar opstuur. Ze zijn niet heel goed maar wel een met ook een vliegtuig in beeld en met uitzoomen verschijnt linksonder een dot en daarbij, ongeveer 45 min voordat mijn dochter die bollen zag ging een kustwacht vliegtuig die kant op om na 30 min weer terug te keren. Daar ben ik zeker van. Omdat ik altijd op zee gevist heb weet ik wel hoe die eruit zien en er vloog ook 15 min later een politie helikopter richting waar die bollen naar toe gingen, dus dat vind ik wel weer vreemd als het om balonnen gaat.

Ik kon geen foto van twee tegelijk maken door het zonlicht, dus ik heb maar op goed geluk afgedrukt met max zoom. Ik zou normaal nooit iets sturen maar ik denk dat het toch wel heel veel voorkomt, dus vandaar mijn bijdrage. Ik zou niet weten wat het is, dat moet ieder voor zich maar uit maken.

L.B.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x