Homepagina » UFO Database Archief » Utrecht 20 juli – Witte bol en knipperende lichten

Utrecht 20 juli – Witte bol en knipperende lichten

Naam: E.N.
Woonplaats: Utrecht

Nu ik het artikel las “Inwoners Zuid-Carolina zien formatie knipperende lichten (video)” heb ik besloten mijn ervaringen te delen… Al jarenlang heb ik ‘contact’, of beter…zij met mij. Ik kan een dikke bundel schrijven maar ik houd het momenteel kort met 1 melding van kort geleden.

20 juli 2012 tussen 23:15 en 23:30 uur.

Ik stond op het balkon in Utrecht, te kijken naar de heldere sterrenhemel. Genieten van het moois. In gedachten zei ik “hallo” naar wie dan ook daarboven en vanaf dat moment zag ik mooie dingen gebeuren in de lucht. Eerst schoot er een witte bol voorbij ter grootte van een tennisbal, deze maakte hele snelle bochten kris kras door de lucht. Daarna begonnen er diverse lichten te langzaam te knipperen. 1 seconde tussenpauze en 1 seconde bleven ze aan. De lichten bewogen niet en ik zag ze verspreid tussen de sterren staan. In totaal heb ik er zes geteld her en der.

Ik zag ook duidelijk vliegtuigen voorbij gaan met hun (snel) knipperende lampjes, maar die waren kleiner en niet zo wit. Tevens heeft een vliegtuig ook rode lampjes afhankelijk vanuit welke hoek je ze ziet.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

return to eden

‘Return to Eden’: Duurzaamheid en CO2 als machtsmiddel om politieke agenda’s door te drukken

Onafhankelijk documentairemaker Marijn Poels presenteerde afgelopen donderdag ...

melk

Melk drinken verhoogt kans op borstkanker aanzienlijk, aldus studie

Het drinken van melk verhoogt de kans ...

>