Gezondheid

Vaccinatie is geen immunisatie

Help mee door dit artikel met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Dr. Tim O’Shea is één van de meest vooraanstaande publicisten op het gebied van de vaccinatieproblematiek.

Hij geeft wereldwijd lezingen over onder meer holistische voeding, ontgifting, vaccins, immunologie, bioresonantie en kindergeneeskunde.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

‘Vaccinatie Is Geen Immunisatie’ is zijn complete gids voor ouders op het gebied van vaccinaties. “We nemen aan dat het injecteren van microben in het bloed van baby’s veilig en wetenschappelijk is, zonder daar nog eens over na te denken,” zegt O’Shea. “Maar injecties zijn een inbreuk op de natuur. Het is hoe je het ook wendt of keert onwetenschappelijk om de natuur te vervuilen.”

“Vaccins behoren tot de meest beschermde geheimen in de industrie,” ging hij verder. “De harde realiteit is dat ouders geen idee hebben waarmee hun kinderen precies worden geïnjecteerd.”

Verborgen gehouden

De Canadese arts en redacteur van het Journal of Orthomolecular Medicine wijlen Abram Hoffer schreef na publicatie van het boek: “O’Shea doet verslag van het schandalige verleden van de farmaceutische industrie, en de instanties die zogenaamd zouden zorgen dat deze industrie eerlijk blijft. De rol van de vaccinaties in de afgelopen jaren is vreselijk overdreven, en de vaccinatieschade is zorgvuldig verborgen gehouden voor het grote publiek.”

Chiropractor Mark Cymerint uit Mission Viejo in Californië voegde toe: “Meer dan 300 referenties verdrijven de mythe en uitgesproken leugens die zijn verkondigd door kinderartsen en autoriteiten. Een absolute must voor iedere ouder.”

Op 1 juni aanstaande is Tim O’Shea in Den Dolder om een seminar te geven over chiropraxie en vaccinatie.

Bron: Schrijverijmooimens.nl

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Lampje
Lampje
11 jaren geleden

De Niet vertelde verhalen van, OP.Lichter, en ZW.Endelaar.Het farmaceutische sprookje,waar als je je even in verdiept, uitgeblazen wordt, en uitloopt, op een trauma,die dodelijk kan zijn.Ja niet het sprookje, maar de rommel van het farmaceutje.De stakkers die zeggen uw ziekte te bestrijden, maar het tegendeel doen.

Joris
Joris
11 jaren geleden

Ga erheen en vertel me hoe het was. Ik kan niet, maar heb het boek gelezen. Je mond valt open. Wat worden we belazerd.

kim
kim
11 jaren geleden

Een tip ;
Ik heb minstens een jaar lang met steeds ergere rugpijn gelopen sliep slecht alles ging moeilijk etc.Kreeg een ingeving en ben omega 3 en 6 gaan slikken ‘sochtends 2 en savonds 2 ,en nu na één week is de pijn zeker met 90 % gedaald,Ik ga ook vitamine D3 erbij slikken want dat is ook zo’n wondermiddel en goeie antioxidant.OH en een sapcentrufuge heb ik nu voor vers vruchtesap en groentesap.

ea
ea
11 jaren geleden

waar vindt ik meer info over seminar van 1 juni?

Back to top button
8
0
We lezen graag je reactie!x