Het Complot

Valse vlagoperatie USS Enterprise?

Help mee door dit artikel met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Waarom vaart een Amerikaans vliegdekschip dat binnenkort zal worden ontmanteld naar de Perzische Golf?

Het oudste Amerikaanse vliegdekschip, de USS Enterprise, komt in maart aan in de Perzische Golf. Wil men niet de USS Vincennes, maar de USS Enterprise gaan opofferen?

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De Amerikaanse oorlogsretoriek neemt toe om Iran te dwingen alle activiteiten met betrekking tot het vreedzame kernprogramma te staken. De dreigementen volgen op mislukte sancties tegen het regime in Teheran.

Valse vlag

In zijn ‘troonrede’ in januari zei president Obama dat Amerika vastbesloten is te voorkomen dat Iran een kernwapen zal ontwikkelen en alle opties openhoudt om dat doel te bereiken.

Verschillende bronnen hebben laten weten dat de VS onder invloed van Israël een operatie onder valse vlag willen uitvoeren waarbij het land één van haar eigen oorlogsschepen opoffert en de schuld op Iran zal proberen af te schuiven.

USS Liberty-incident

In eerste instantie werd gedacht dat het ging om de USS Vincennes. Het marineschip haalde in 1988 een Iraans passagiergsvliegtuig uit de lucht. De VS zeiden indertijd te denken dat het ging om een F-14 gevechtstoestel.

Het ontmantelen van vliegdekschepen brengt veel kosten met zich mee. Bovendien is de USS Enterprise het eerste vliegdekschip met kernaandrijving dat wordt ontmanteld. Het zou goedkoper zijn om het schip te laten zinken en de schuld op een ander land af te schuiven. Het mes snijdt daarmee aan twee kanten.

Een dergelijke actie komt overeen met de false flag aanval op de WTC torens op 11 september 2001. Uit beide gebouwen moest al het asbest verwijderd gaan worden wat bijna evenveel zou gaan kosten als de torens toen waard waren. Het zorgvuldig en gecontroleerd vernietigen van de gebouwen heeft niet alleen kosten bespaard, maar ook veel verzekeringsgeld opgeleverd.

Dat een zo goed als afgedankt vliegdekschip op weg is naar de Perzische Golf doet ook denken aan het USS Liberty-incident. Tijdens de Zesdaagse Oorlog werd op 8 juni 1967 het Amerikaanse marineschip USS Liberty aangevallen door de loopjongens van het bankensyndicaat; de zionisten (Israëlische Mossad en CIA-agenten). Het schip bevond zich op dat moment in internationale wateren ten noorden van de Sinaï.

{qtube vid:=Ufdw21ltc-8}

Bron: Presstv.ir

Lees ook: Your 26 last days of life…

Gerelateerd: Mondiale machtsverschuivingen worden zichtbaar

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x