Het Complot

Valt nu het doek voor de propagandamedia?

Help door dit artikel met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Rothschilds presenteren zich als filantroop, milieuactivist of vlinderverzamelaar, spreken in de media steeds de taal van de meerderheid en zijn nooit publiekelijk betrokken bij welk besluitproces dan ook.

Een groot deel van de wereld weet niet dat ze bestaan, maar achter de schermen trekken ze aan alle touwtjes. Hoelang nog? De rollende sneeuwbal van onthullingen lijkt niet meer te stoppen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

leshintonIntussen verlaten de kopstukken van mediagigant News Corporation als ratten het zinkende schip. De rechterhand van Rupert Murdoch, Les Hinton, heeft te kennen gegeven met onmiddelijke ingang op te stappen. Hinton, directeur van Dow Jones & Company, was in de periode dat News of the World zich schuldig maakte aan afluisterpraktijken bestuursvoorzitter van moederbedrijf News International.

Naar buiten is gekomen dat het Amerikaanse ministerie van Defensie begin dit jaar is getroffen door een grote cyberaanval. Een buitenlandse regering heeft 24.000 bestanden gestolen van het Pentagon. Welke informatie is gestolen, werd niet bekendgemaakt. Wel dat het om zeer gevoelige informatie gaat.

Het Pentagon zegt wel een idee te hebben welk land erachter zit, maar doet daarover geen mededelingen. Dit betekent automatisch dat Israël achter de aanval zit, omdat elke andere regering zou worden benoemd. Enkel Israël kan de Verenigde Staten aanvallen en tegelijkertijd worden beschermd door de regering van het land. Dit komt exact overeen met de spionageoperaties die Israël uitvoert via het Amerikaanse televisienetwerk Fox.

“Bewijs dat de Israëliërs in verband brengt met 9/11 is geheim. Ik kan u niets vertellen over het bewijs dat is verzameld. Het betreft geheime informatie,” aldus een Amerikaanse regeringsfunctionaris die geciteerd werd tijdens de verslaggeving door Carl Cameron van Fox News over Israëlische spionageoperaties en het verband met 9/11.

De Rothschilds waren al bezig om alternatieve media onder druk te zetten die de waarheid over 9/11 naar buiten brachten. Dit was onder meer te zien aan de aanvallen van de Rotschild-bankiers en de Britse media op nieuwszender Press TV. Press TV heeft inmiddels onthuld dat Rupert Murdoch onder meer achter de aanslagen van 11 september zit, alsmede de oorlogen in Irak en Afghanistan en de financiële crisis.

“We zouden jullie willen aanraden extra aandacht aan jullie pers te besteden en andere nieuwsbronnen, omdat er te midden van hun dagelijkse ontboezemingen een wijziging van aanpak plaatsvindt en de echte waarheid tevoorschijn begint te komen. Jullie zullen je onderscheidingsvermogen moeten gebruiken omdat er nog een behoorlijke tijd halve waarheden zullen zijn. Wat er gebeurt is dat de hogere trillingen jullie bewustzijnsniveaus aan het verhogen zijn en het versterkt jullie besluit de waarheid naar buiten te krijgen” – SaLuSa (15-7)

jamesmurdochIs het gedaan met de propaganda en de leugens die via de mainstream media worden verspreid? Wanneer Murdoch’s News Corporation omvalt worden vele andere mediabedrijven meegesleept in de val. Bekijk hier een overzicht van alle bedrijven die onderdeel zijn van News Corporation of die eraan verbonden zijn. Ook de Rothschilds zijn vertegenwoordigd in de directie. Bovendien is de zoon van Rupert Murdoch, James Murdoch, de directeur van de mega-farmaceut Glaxo Smith Kline. GSK behoort tot de vijf grootste farmaceutische industriële ondernemingen van de wereld en boekte in 2006 een nettowinst van 10,5 miljard euro.

Wanneer het doek definitief valt voor News Corporation zijn de gevolgen verstrekkend. Het zal de gehele gevestigde orde treffen en het zal aanzienlijk moeilijker worden de misleiding en het bedrog te kunnen blijven verkopen. Wellicht kunnen we de in elkaar gestorte zendmast in Drenthe zien als een symbolisch begin van de ineenstorting van de Illuminati en haar propagandamedia.

Bronnen: Guardian.co.uk, Whatreallyhappened.comCbsnews.com, NOS.nl en Zonnewind.be

Verwante artikelen:

 

3 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x