Financieel

Waarom werken van 9 tot 5 ouderwets en slecht voor je is

Help ons door deze informatie met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het is anno 2016 niet meer nodig om vijf dagen per week, acht uur per dag, van 9 tot 5, te werken voor een ‘goed’ maandloon. Dankzij de komst van het internet is dat namelijk compleet overbodig.

Het feit dat een land als Zweden al kortere werkdagen stimuleert, zegt genoeg. De Zweedse overheid stimuleert nu actief om werkdagen van acht uur per dag naar zes in te korten. Dus niet langer werken van 9 tot 5, maar van een 40- naar een 30-urige werkweek. Voor hetzelfde salaris.

Esther Vilar - beter 5 uur per dag dan van 9 tot 5 werken
Esther Vilar

Filosoof Thomas More pleitte in 1516 al voor een zesurige werkdag. En de Argentijns-Duitse arts en schrijfster Esther Vilar pleitte in de vorige eeuw zelfs voor een vijfurige werkdag. Acht uur per dag werken is volgens onderzoekers te lang. Het zou niet goed zijn voor de fysieke en mentale gezondheid. En daar zit natuurlijk wat in.

Kun jij je focus op een dag acht uur lang vasthouden? Vast niet.

Minder werken en meer resultaten

Door in plaats van acht uur nog maar zes uur per dag te werken, zou er minder ziekteverzuim zijn en zouden werknemers beter in hun vel zitten. Ze voelen zich gezonder, energieker en hebben meer tijd voor zichzelf, hun gezin en hobby’s. Dit is niet alleen goed nieuws voor de werknemer, maar ook voor de werkgever. Doordat de werknemer beter in zijn of haar vel zit, wordt er ook beter werk verricht en zijn de werkresultaten stukken beter.

Werken van 9 tot 5 achterhaald?

John Maynard Keynes: "In 2030 werken alleen workaholics nog van 9 tot 5 of langer"
John Maynard Keynes

Dat minder werken zorgt voor betere resultaten is dus niet gek. Het huidige systeem is namelijk compleet achterhaald. Waar vroeger veel fysieke arbeid verricht moest worden, wordt momenteel veel geautomatiseerd en zijn er computers om ons te helpen. Het beeld dat ons nu echter geschetst wordt, is dat je acht uur per dag nodig hebt om goed werk te kunnen verrichten. Dat is in de huidige tijd onzin, en langzamerhand zullen er steeds meer bedrijven naar een zesurige werkdag gaan – of nog korter.

De Britse econoom John Maynard Keynes gaat nog een stukje verder en voorspelde een eeuw geleden al, dat in 2030 alleen nog maar de extreme workaholics meer dan 15 uur per week werken.

Minder dan zes uur per dag werken kan nu al

Jacko Meijaard - werkt maar 2 of 3 uur per dag ipv van 9 tot 5
Jacko Meijaard

Internetondernemer Jacko Meijaard (25) heeft het nu al voor elkaar dat hij nog maar 2 of 3 uur per dag hoeft te werken. Door het internet juist voor hem te laten werken, verdient hij zo’n 10.000 euro per maand. Dit kan hij overigens overal ter wereld doen, want het enige dat hij nodig heeft om geld te verdienen is zijn laptop en een internetverbinding. Hiermee is hij ontsnapt uit de ‘rat race’ en leeft hij een leven van complete vrijheid. Vrij van het huidige ‘werksysteem’.

Zijn methode is simpel en eenvoudig na te doen. Iedereen kan het, want het is een kwestie van kijken en nadoen. En als je nadoet wat hij je laat zien, krijg je ook de bijbehorende financiële resultaten.

Webinar (vol = vol)

Op 29 december 2016 geeft hij een speciaal webinar, waarin hij uitlegt hoe het werkt en wat je moet doen. Er zijn geen kosten aan verbonden. Je digitale stoel is gratis. Je zult er alleen wel snel bij moeten zijn, want het aantal digitale stoelen is uiterst beperkt.

Klik nu hier om je nu aan te melden voor zijn gratis webinar en zet het meteen in je agenda!

In het webinar leert hij je persoonlijk wat je moet doen om je inkomen te verveelvuldigen en het internet voor jou te laten werken. Meijaard laat je gewoon in zijn keuken kijken en leert je precies te doen wat hij zelf ook doet. Omdat zijn tijd beperkt is, is er een strikte limiet op het aantal mensen dat hij kan helpen.

Wees er dus snel bij en meld je nu aan voor zijn webinar van 29 december 2016.

Leer je inkomsten te vermenigvuldigen

Mensen die eerder zijn webinar volgden hebben inmiddels hun inkomen weten te vergroten. Zij hebben het geleerde in praktijk gebracht en genieten nu van een grotere financiële vrijheid. En daarmee hebben zij zichzelf en hun naasten een enorme dienst bewezen.

Tijdens het Webinar geeft Meijaard precies de informatie die je nodig hebt om ook extra inkomsten te genereren via het Internet. Iedereen kan het en het is supersimpel om te doen.

Klik hier om je nu aan te melden voor het webinar >> (vol = vol)

[NOS, Quest, Internetsuccesgids]

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.