Buitenaards

Veel Amerikanen denken dat het Witte Huis liegt over buitenaardse wezens

Help mee door dit met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Uit een recente peiling blijkt dat een meerderheid van de ondervraagden denkt dat het Witte Huis liegt als het zegt dat de regering geen bewijs heeft dat buitenaardse wezens bestaan.

Van de respondenten gelooft 99 procent dat UFO’s van buitenaardse afkomst de Aarde nu bezoeken of dat in het verleden hebben gedaan, zo meldt de Wall Street Journal.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Zo’n 98 procent van de ondervraagden denkt dat de Amerikaanse regering ‘meer weet dan ze laat blijken’ over UFO’s en buitenaardsen. Een dergelijk standpunt druist in tegen de recente aankondiging van het Witte Huis op haar website dat de regering, wetenschappers, CIA en het leger geen informatie hebben waaruit blijkt dat buitenaardsen bestaan.

“De meeste mensen voelen dat de regering meer informatie heeft over buitenaardsen dan ze ons doet geloven,” zei directeur van het Mount Baldy Institute for Resonant Viewing in Boulder in Colorado Dr. Simeon Hein die op UFOsurvey.com een onderzoek verrichtte onder 300 respondenten.

De helft van de ondervraagden gaf zelf toe een onbekend vliegend object te hebben gezien. De locaties varieerden van de Verenigde Staten tot Israël en de ervaringen werden tot in detail beschreven op de website. “Dit is niet verrassend,” zei Dr. Hein, auteur van Opening Minds: A Journey of Extraordinary Encounters, Crop Circles and Resonance en Planetary Intelligence: 101 Easy Steps to Energy, Well Being and Natural Insight.

De verklaring van het Witte Huis had betrekking op twee petities over wat de regering weet over buitenaardsen. Volgens Dr. Hein werd de verklaring van het Witte Huis gegeven door iemand die laag op de ladder staat (Phil Larson). De petities werden respectievelijk 6.000 en 12.000 keer ondertekend. “Ik denk dat de verklaring tegenstrijdig is met het bewijs dat in de afgelopen 60 jaar is verzameld,” voegde Hein toe.

Hij beweert dat de Amerikaanse oud-president Bill Clinton werd gedwarsboomd toen hij ten tijde van zijn presidentschap probeerde de waarheid te achterhalen. Hein verwijst naar de verklaring die Bill Clinton in 2005 gaf in Hong Kong toen hem werd gevraagd wat de regering weet over buitenaardse wezens.

“Ik probeerde te achterhalen of er geheime overheidsdocumenten waren die zaken zouden onthullen en als die er waren zouden ze ook voor mij verborgen blijven,” zei oud-president Clinton. “Ik zal niet de eerste president zijn tegen wie ondergeschikten hebben gelogen.”

“Maar misschien is er een carrièremaker die deze donkere geheimen ergens verborgen houdt, zelfs voor gekozen presidenten,” zei Clinton indertijd. “Als dat zo is zijn ze me ontlopen en ik schaam me haast om te zeggen dat ik erachter probeerde te komen.”

Hein zegt dat er honderden oud-ruimtevaartingenieurs, oud-medewerkers van NASA en oud-legerfunctionarissen zijn die bewijs hebben dat niet overeenkomt met de verklaring van het Witte Huis.

Bron: Wsj.com

Gerelateerd:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x