Homepagina » Financieel » “Veel beloven, weinig geven, doet de gek in vreugde leven” – een schrikbarende conclusie
veel beloven weinig geven doet een gek in vreugde leven

“Veel beloven, weinig geven, doet de gek in vreugde leven” – een schrikbarende conclusie

Het is alweer begin oktober en het jaar vliegt om. De zomer is voorbij en over twee maanden is het alweer oud & nieuw, en gaan we het nieuwe jaar in.

Het jaar is dan weer voorbijgevlogen en de goede voornemens die aan het begin van het jaar zijn gemaakt, zijn door veel mensen niet waargemaakt.

Volgend jaar dan maar opnieuw proberen?

We staan er vaak niet bij stil hoe snel een jaar voorbijvliegt, en wat er met onze goede voornemens is gebeurd.

Schrikbarende conclusie

Als we dan nog een stapje verder gaan en je je financiële situatie onder de loep neemt, dan komen veel mensen tot een schrikbarende conclusie: ze zitten nog steeds in dezelfde (barre) financiële situatie. Er is NIETS veranderd. Ze moeten nog steeds elke maand de hand op de knip houden en ze hopen nog steeds op betere tijden.

Elk jaar hopen we op een beter jaar. Een jaar waarin al onze zorgen zijn verdwenen en waarin we geen geldzorgen meer hebben.

Het is niet voor niets dat de Oudejaarsloterij zo populair is. Het jaar ingaan als een miljonair, wie wilt dat nou niet?

Enorm klein

En dat is waar het fout gaat. Mensen kopen lootjes voor de Oudejaarsloterij, maar staan er niet bij stil dat de kans dat ze daadwerkelijk wat winnen enorm klein is.

Je kunt veel beter het heft in eigen hand nemen, en daar ben je nog niet te laat voor.

Als je vandaag actie onderneemt, dan kun je er nu voor zorgen dat je voordat het nieuwe jaar begint, binnen drie maanden, een inkomen gaat opbouwen. Alle informatie die je nodig hebt is er al voor je: je hoeft het alleen nog maar zelf toe te gaan passen.

9-tot-5-leven

Vorige week hebben we je verteld over Jacko Meijaard. Deze 24-jarige MBO’er verdient zo’n 10.000 euro per maand via het internet en laat dat voor hem werken – in plaats van andersom.

Dit geeft hem de mogelijkheid om overal ter wereld te werken, en het is dan ook niet voor niks dat Jacko vaak op (lange) trips naar het buitenland gaat, en vanaf een zonnige locatie zijn geld binnenharkt.

Jacko heeft dit niet gedaan door de loterij te winnen, maar door het heft in eigen hand te nemen.

Ook Jacko was het enkele jaren geleden zat om opgesloten in een 9-tot-5-leven te zitten, een leven waarin hij gebonden was aan het inkomen dat zijn baas voor hem had besloten en een leven met weinig toekomstperspectief.

Webinar

Hij besloot om zelf aan de slag te gaan, en zelf op zoek te gaan naar (financiële) vrijheid. Dat hij dat heeft gevonden, is ondertussen wel bekend.

Omdat wij bij NineForNews ook van mening zijn dat de overheid en elite ons voor de gek houden, en ons liever op laten sluiten in een braaf 9-tot-5-leventje, hebben we Jacko zo ver gekregen om een exclusief webinar voor onze lezers te organiseren.

Dit doet hij op 26 oktober om 20.30 uur.

In dit webinar gaat Jacko je laten zien hoe hij het voor elkaar heeft gekregen om een passief inkomen per maand op te bouwen – en hoe hij hierdoor de vrijheid (en blijheid) heeft gekregen waar veel mensen alleen maar van durven te dromen.

Nieuwe wereld

Dit is jouw spreekwoordelijke ticket voor de loterij.

Maak er nu gebruik van, want de ervaring leert dat Jacko’s webinars altijd vol zitten, en dat er mensen teleurgesteld moeten worden.

Klik nu hier om jezelf aan te melden voor zijn gratis webinar >>

Het is 100% gratis en er zal een nieuwe wereld van financiële vrijheid voor je open gaan.

Aanmelden kan nu via deze link >>

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
4 jaren geleden
x

Check Also

klokkenluider

Klokkenluider Justitie waarschuwt pedoseksuele elite: ‘Ik kom achter jullie aan’

Huig Plug, klokkenluider van Justitie, trok de ...

lockdown

Kijk: Mondkapjes, vaccins, lockdowns, slavernij – deze man voorspelde het vorig jaar al

Gisteren werd bekend dat de regering van ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!