Homepagina » UFO Database Archief » Veenhuizen december ’09 – Grote oranje bol

Veenhuizen december ’09 – Grote oranje bol

Geachte Redactie,

Al geruime tijd bezoek ik dagelijks uw site, nooit gedacht een mailtje te moeten sturen, tegenover veel van uw gepubliceerde nieuws sta ik wat sceptisch, je blijft een nuchtere Hollander. Toch wil ik hier iets kwijt, ik woon in Assen en werk ik Drachten, op de terugweg van drachten naar assen rij ik langs Veenhuizen. Ongeveer een maand geleden zagen mijn collega en ik een grote oranje bol. We zijn uitgestapt en hebben het nader bestudeerd. We concludeerden uiteindelijk dat het een vliegtuig geweest moest zijn, maar toch stelde ons dit niet echt gerust. Een dag daarna op dezelfde route op exact dezelfde plek zagen wij het verschijnsel weer enkel dit keer veel lager. Na weer uit de auto gestapt te zijn dachten wij dat dit een licht moest zijn die op een of andere hoge paal gemonteerd moest zijn, aangezien hij zonder beweging op een plek stond.

Na weken het verschijnsel niet gezien te hebben, reed ik gister terug naar huis, bij Veenhuizen weer exact het zelfde verschijnsel (17.56 ik heb op de klok gekeken) enkel nu veel hoger, ik ben doorgereden alhoewel ik het object met een half ook in de gaten hield. Mijn verbazing werd groter toen ik constateerde dat dit object ter hoogte van Assen nog steeds zichtbaar was en ook zichtbaar van positie gewisseld was. Ik vervolgde mijn route en ben gaan winkelen in de supermarkt (Assen, vredeveld) toen ik weer naar de auto liep was de bol echt zeer groot en zeer dichtbij (kan het niet schatten maar aangezien het object een behoorlijke vorm had nam ik aan dat het dichterbij stond) even later (2min) was het alweer op een dusdanige hoogte dat het zichtbaar was als een oranje ster.

Ik wilde hier melding van maken en ben benieuwd of u een idee heeft wat het geen is ik gezien heb.

M.H.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
x

Check Also

pfizer

De eerste documenten over het Pfizer-vaccin zijn op last van de rechter vrijgegeven, dit staat er in

De openbaring van de gegevens over het ...

verpleegkundige

Wijkverpleegkundige Elke trekt aan de bel: fors meer valincidenten en toename in hartklachten sinds de prikken

Wijkverpleegkundige Elke ziet sinds de prikken fors ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

0
We lezen graag je reactie!x