UFO Database Archief

Venlo 10 oktober – Groep knipperende lichten

Help anderen door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Hallo, ik heb vanavond iets geks meegemaakt. Ik was in Venlo, Limburg en om 21.00u t/m 21.30 zag ik een hele hoop flikkerende lichten in de lucht. Ik geloofde het niet en 5 minuten later kwamen 3 grote lichten, net of ze dichter bij waren. Ik zag ook een groep lampjes van west naar oost gaan. Ik geloofde het niet en ben een rondje gereden en ik reed terug naar de Treppisteweg en zag ze weer door de hemel vliegen, waarop ik later mijn vader thuis heb opgehaald en heb hem het ook laten zien en toen geloofde hij het ook…

Ik heb er altijd in geloofd en nu heb ik eindelijk in de 20 jaar dat ik leef het meegemaakt. Ik heb geen filmpje kunnen maken, zo’n goede camera heb ik niet.

Vele groetjes,
W.J.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x