Homepagina » UFO Database Archief » Venray – Enorm ruimteschip met twee kleinere objecten

Venray – Enorm ruimteschip met twee kleinere objecten

Beste redactie,

Na al die UFO-meldingen heb ik het gevoel dat ik ook met mijn verhaal naar buiten moet komen. Waarom heb ik dit niet eerder gedaan; waarschijnlijk omdat ik niet voor gek wilde versleten worden. Ik wil jullie wel vragen om mijn achternaam niet te vermelden.

Het was een paar jaar geleden. Mijn man en ik kwamen met onze 3 kinderen juist uit Venray en waren op weg naar huis.

Plotseling keek ik vanuit de auto omhoog naar de lucht en zag een paar strepen die leken op de strepen die je vliegtuigen wel eens ziet achterlaten in de lucht. Ze waren alleen veel breder. Ik volgde deze strepen en wat ik toen zag, vervulde mij met ontzag. Niks geen angst, alleen ontzag.

In de lucht was ook de maan nog zichtbaar, soms zie je deze nog wel eens overdag aan de hemel staan. Schuin van onder de maan liepen de strepen naar links en ik kwam uit bij een enorm ruimteschip waar ik van onder tegenaan keek. In de lucht was dit schip vele malen groter als de maan, echt enorm. Ernaast was nog een heel groot bolvormig schip zichtbaar en aan de andere kant van de maan zag ik nog een kleiner bolvormig schip. Ze waren op een rare manier zichtbaar, het was alsof je door wolken keek. Het waren echter absoluut geen wolken. Rondom waren ook vele wolken zichtbaar. Door die z.g. vliegtuigstrepen wist ik dat wat ik zag waar is.

Ik durfde dit niet tegen mijn andere gezinsleden te zeggen. Achteraf had ik spijt want dan waren er nog meer getuigen geweest. Het was ook alsof ze zich een beetje verdekt hadden opgesteld. Achteraf had ik wel eens twijfel; konden het misschien hologrammen zijn geweest. 1 ding weet ik wel, daarbij zie je dan geen strepen.

Ongeveer een jaar geleden liep ik buiten tegen half 12 nog met mijn hond buiten en vlak boven mijn hoofd zag ik een voorwerp overscheren. Het was zeker geen vliegtuig want aan de achterkant waar ik tegenaan keek, zag ik een rij lichten die op en neer gingen van links naar rechts. Het gaf totaal geen geluid, dat was het eigenaardige. En 1 ding weet ik ook zeker, het was geen vliegtuig.

Vanaf een paar jaar geleden wist ik ook dat de buitenaardsen altijd in de buurt waren en ons zeker geen kwaad wilden doen want als je zulke technologieën hebt ontwikkeld, kun je ook anders daarmee om gaan.

Met vriendelijke groet,
P.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • pietgraniet schreef:

  Beste P,

  in deze link is er sprake van een grote schijf voor de maan, misschien heb je er iets aan:

  http://www.godlikeproductions.com/forum1/message1359849/pg1

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  duitsland

  Duitsland: kinderen die quarantaine niet naleven ‘belanden in gesloten inrichting’

  In Duitsland moeten kinderen minimaal 14 dagen ...

  tandartsen

  Tandartsen trekken aan de bel: ‘Aantal patiënten explodeert door mondkapjes’

  Het aantal mensen dat last heeft van ...

  >