UFO Database Archief

Venray – Enorm ruimteschip met twee kleinere objecten

Help mee door dit met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Beste redactie,

Na al die UFO-meldingen heb ik het gevoel dat ik ook met mijn verhaal naar buiten moet komen. Waarom heb ik dit niet eerder gedaan; waarschijnlijk omdat ik niet voor gek wilde versleten worden. Ik wil jullie wel vragen om mijn achternaam niet te vermelden.

Het was een paar jaar geleden. Mijn man en ik kwamen met onze 3 kinderen juist uit Venray en waren op weg naar huis.

Plotseling keek ik vanuit de auto omhoog naar de lucht en zag een paar strepen die leken op de strepen die je vliegtuigen wel eens ziet achterlaten in de lucht. Ze waren alleen veel breder. Ik volgde deze strepen en wat ik toen zag, vervulde mij met ontzag. Niks geen angst, alleen ontzag.

In de lucht was ook de maan nog zichtbaar, soms zie je deze nog wel eens overdag aan de hemel staan. Schuin van onder de maan liepen de strepen naar links en ik kwam uit bij een enorm ruimteschip waar ik van onder tegenaan keek. In de lucht was dit schip vele malen groter als de maan, echt enorm. Ernaast was nog een heel groot bolvormig schip zichtbaar en aan de andere kant van de maan zag ik nog een kleiner bolvormig schip. Ze waren op een rare manier zichtbaar, het was alsof je door wolken keek. Het waren echter absoluut geen wolken. Rondom waren ook vele wolken zichtbaar. Door die z.g. vliegtuigstrepen wist ik dat wat ik zag waar is.

Ik durfde dit niet tegen mijn andere gezinsleden te zeggen. Achteraf had ik spijt want dan waren er nog meer getuigen geweest. Het was ook alsof ze zich een beetje verdekt hadden opgesteld. Achteraf had ik wel eens twijfel; konden het misschien hologrammen zijn geweest. 1 ding weet ik wel, daarbij zie je dan geen strepen.

Ongeveer een jaar geleden liep ik buiten tegen half 12 nog met mijn hond buiten en vlak boven mijn hoofd zag ik een voorwerp overscheren. Het was zeker geen vliegtuig want aan de achterkant waar ik tegenaan keek, zag ik een rij lichten die op en neer gingen van links naar rechts. Het gaf totaal geen geluid, dat was het eigenaardige. En 1 ding weet ik ook zeker, het was geen vliegtuig.

Vanaf een paar jaar geleden wist ik ook dat de buitenaardsen altijd in de buurt waren en ons zeker geen kwaad wilden doen want als je zulke technologieën hebt ontwikkeld, kun je ook anders daarmee om gaan.

Met vriendelijke groet,
P.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pietgraniet
pietgraniet
11 jaren geleden

Beste P,

in deze link is er sprake van een grote schijf voor de maan, misschien heb je er iets aan:

http://www.godlikeproductions.com/forum1/message1359849/pg1

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

1
0
We lezen graag je reactie!x