Het Complot

Vergeet Scientology, maak kennis met de Ordo Templi Orientis

Help door dit artikel met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Steeds meer celebrities komen er openlijk voor uit dat ze lid zijn van de Ordo Templi Orientis, een geheim genootschap dat zijn wortels heeft in de ordes van tempelieren van de twaalfde en dertiende eeuw.

Het genootschap is officieel in 1895 opgericht en kent de uit het Oosten meegebrachte geheimen en rituelen. 

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De tempeliers hadden in Azië namelijk kennisgemaakt met geheime leren en tal van andere godheden. De leden van de Orde van de Oriëntaalse Tempel zijn bekend met de op seksuele magie gerichte rituelen van de Indiase tantra en vermengen deze met de occulte kennis en inwijdingen vanuit hun achtergrond van vrijmetselaars, rozenkruisers en theosofen.

Alziend oog

De orde werd opgericht door ‘profeet’ Aleister Crowley, die in 1875 in een rijke Britse familie werd geboren. Hij noemde zichzelf The Great Beast 666 en was een invloedrijk lid van verschillende occulte organisaties. Hij gaf onder meer les in bezweringen die boosaardige godheden kunnen opwekken.

Gitarist Jimmy Page nam vaak deel aan occulte magische rituelen en was zo bezeten door Crowley dat hij diens voormalige huis aan de oever van Loch Ness in Schotland kocht.

Ook rapper Jay-Z gebruikt geregeld beelden en citaten uit het werk van Crowley. Door t-shirts met de tekst ‘Do what thou wilt’ te dragen of Rihanna in te huren om een toorts vast te houden in zijn video’s – een verwijzing naar de Illuminati, een geheim genootschap vernoemd naar Lucifer of brenger van licht – bezorgt hij de orde veel publiciteit.

Zijn kledinglijn Rocawear bevat veel verwijzingen naar de Ordo Templi Orientis: het alziend oog in een driehoek, het oud-Egyptische oog van Horus en het hoofd van Baphomet, een godsbeeld van een vrouw met het hoofd van een bok dat door de tempeliers werd aanbeden.

Tentakels

Sommige onderzoekers stellen dat Jay-Z lid is van een geheime vrijmetselaarsbeweging die tentakels tot de hoogste regionen van de zakenwereld en de politiek zou hebben.

Voormalig FBI-agent Ted Gundersen, die onderzoek deed naar satanische kringen in Los Angeles, stelt dat de leer van Crowley over het oproepen van demonen ook menselijke offers veronderstelt. De orde telt over de hele wereld vele duizenden leden.

Op de piramide van de maçonische hiërarchie bevindt de Orde van de Oriëntaalse Tempel zich tussen de Oude en Primitieve Ritus Mephis-Misraïm en de Palladium, die net één tree onder de Illuminati staat. Bovenaan de piramide prijkt Aln Soph Aur, oftewel de grote architect van het universum, die de vrijmetselaars zien als Lucifer.

Bron: Dailymail.co.uk

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

43 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
kalkin avatar
kalkin avatar
10 jaren geleden

illuminatie betekent in latijns dat je verlicht bent. en ik ben het, dus ik ben illuminated…

en in heel veel soorten muziek hoor je dat ze zinge/rappe/spele dat ze de verlichte zijn.. tevens ben ik in een avatar gaan staan die mij dagelijks snachts deed ontwake in meditatie met uiteindelijk verlichting. erna nooit meer wat ervaren kwa spiritualiteit.

Blup
Blup
10 jaren geleden

[quote name=”kalkin avatar”]illuminatie betekent in latijns dat je verlicht bent. en ik ben het, dus ik ben illuminated…

en in heel veel soorten muziek hoor je dat ze zinge/rappe/spele dat ze de verlichte zijn.. tevens ben ik in een avatar gaan staan die mij dagelijks snachts deed ontwake in meditatie met uiteindelijk verlichting. erna nooit meer wat ervaren kwa spiritualiteit.[/quote]

Als ik je reactie zo lees, wat je over jezelf verteld en wat je inhoudelijke reactie op het artikel is, je beter kunt zeggen dat je je op een pad naar verlichting bevind. Een pad, niet eens hét pad. Je bent onderweg.

Peterhs
Peterhs
10 jaren geleden

[quote name=”kalkin avatar”]illuminatie betekent in latijns dat je verlicht bent. en ik ben het, dus ik ben illuminated…

en in heel veel soorten muziek hoor je dat ze zinge/rappe/spele dat ze de verlichte zijn.. tevens ben ik in een avatar gaan staan die mij dagelijks snachts deed ontwake in meditatie met uiteindelijk verlichting. erna nooit meer wat ervaren kwa spiritualiteit.[/quote]
In mijn ogen ben jij niet meer dan gewoon van het padje afgeraakt.
Snuif en spuit eens iets minder, dan krijg je weer een betere kijk op de echte wereld.

Catharina R
Catharina R
10 jaren geleden

Pppfftt moe word je hier van die Psychopaat Crowley hij was het ook die demonen naar beneden kon halen deed dieren opofferen .Zijn woning was zo negatief dat als je er van daag nog zou komen dat je het nog voelt .Met zijn 80 jaar heeft hij nog bij een vrouw een kind gemaakt .En opgestegen ja kan ben je demon meer niet niet om groot op te gaan .Want er komt een tijd dat je toch uw prijs gaat betalen ook al zijn er mooie beloften gedaan eens komt een tijd dat ook deze beloften gedaan zijn en word je net zo goed slachtoffer van al de anderen rest .War ben je dan ??? nergens donker ,vochtig en ruikt naar rot vlees daar ben je dan de op gestegen meester .Er bestaan maar 4 goede engelen die kennen wij allemaal daar kun je op rekenen vertrouw geen meester het zijn gewoon ….demonen .

Back to top button
43
0
We lezen graag je reactie!x