Gezondheid

Vitamine D en kanker – wat ‘ze’ je niet vertellen

Help anderen door dit artikel met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een nieuwe studie van de Harvard-universiteit toont aan dat gepasteuriseerde melk kan leiden tot hormoonafhankelijke kankersoorten.

Het blijkt dat melk afkomstig van de intensieve veehouderij een gevaarlijk hoog gehalte estronsulfaat bevat. Dat kan leiden tot onder meer prostaat- en borstkanker.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Dr. Ganmaa Davaasambuu ziet voornamelijk de melk van moderne boerderijen als boosdoener. In vergelijking met rauwe melk uit haar geboorteland Mongolië, waar koeien alleen worden gemolken in de zes maanden nadat ze zijn bevallen, bevat gepasteuriseerde melk tot 33 keer meer estronsulfaat.

Dr. Davaasambuu en haar collega’s legden een verband tussen deze hormoonrijke melk en hormoonafhankelijke kankersoorten. “De melk die we vandaag de dag drinken is heel anders dan melk die onze voorouders dronken,” zei ze in de Harvard University Gazette.

Diervaccins

Uit een recente artikel in The Ledger blijkt dat ontstekingen die worden veroorzaakt door vaccins bij sommige katten kunnen leiden tot verschillende kankersoorten.

Veterinair oncoloog Karri Miller schrijft dat zich in tenminste 1 op de 10.000 katten sarcoma’s ontwikkelen als gevolg van vaccins. Volgens homeopaat Dr. Dom Hamilton veroorzaken diervaccins meer aandoeningen dan ze voorkomen. In de meeste gevallen bieden vaccins eenvoudigweg geen bescherming tegen de aandoeningen die ze zouden moeten voorkomen. Bovendien verzwakken ze het immuunsysteem van de huisdieren en zijn ze verantwoordelijk voor diverse chronische ziekten.

Vitamine D

Vitamine D kan veel van deze chronische ziekten helpen voorkomen. Uit recente studies blijkt dat vitamine D bijvoorbeeld kanker kan helpen voorkomen en genezen.

Zo reduceert vitamine D het risico op kanker met gemiddeld 77 procent. In een Franse studie uit 2011 naar 60.000 postmenopauzale vrouwen bleek dat een hoger gehalte aan vitamine D leidt tot een verminderd risico op borstkanker.

Uit een studie door onderzoekers van de Universiteit van Leeds werd daarnaast duidelijk dat een hoger gehalte aan vitamine D de overlevingskans van huidkankerpatiënten aanzienlijk verbetert.

Volgens het Amerikaanse National Cancer Institute kan 80 procent van alle kankergevallen worden voorkomen. Een gezond dieet helpt daar enorm bij. Vermijd geraffineerde suiker en bewerkt vlees en voeg zoveel mogelijk fruit, bladgroenten en vitamine D toe aan je maaltijd.

Bron: Naturalnews.com (1) (2) (3)

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x