Homepagina » Ander Nieuws » Niburu.co » Vladimir Poetin is “een foutje” van de elite (video)
niburu-co

Vladimir Poetin is “een foutje” van de elite (video)

Er zijn maar heel weinig leiders van landen die een onafhankelijke koers varen en die niet als een pop aan een touwtje worden bespeeld door de elite.
Toen Poetin aan de macht werd geholpen door de elite werd er uiteraard ook van hem verwacht dat hij zich aan de ongeschreven regels zou houden.

Als er ergens een voorbeeld is van hoop voor de wereld, dan is het wel de Russische president Vladimir Poetin. De carrière en handelingen van deze man laten zien dat er wel degelijk mogelijkheden zijn om los te breken uit de slavernij van de elite.
We hebben in een eerder artikel al duidelijk gemaakt dat de Russische revolutie van ongeveer 100 jaar geleden geen opstand was van de ontevreden lage klasse tegen het systeem, maar een weloverwogen coupe van de Chazaarse Mafia (CM) tegen het wettige bewind.

Daarna hebben ze op een beestachtige manier huisgehouden in Rusland, zodanig dat dit aan ongeveer 100 miljoen mensen het leven heeft gekost. Dit gebeurde in het kader van de eeuwige wraak die ze eeuwen geleden hebben gezworen tegen Rusland en de Orthodoxe Kerk.

Het huidige Joodse volk bestaat uit een mix van afstammelingen van de Chazaren en originele echte Joden, waarbij de eerste groep verreweg de grootste is. In dit artikel noemen we deze totale bevolkingsgroep Joden.

Een deel van die bevolking, een satanische elite, heeft zich verenigd in de Sabbateans, ook wel de Sekte van het Alziend Oog genoemd of Chazaarse Mafia (CM) genoemd, en deze hebben controle over het grootste deel van de wereld.

De normale Joodse bevolking is wellicht nog het grootste slachtoffer van de CM. Nog vele malen meer dan de doorsnee heidenen zoals wij worden beschouwd.

Volgens de Joodse rabbi Antelman betekende voordat de Tweede Wereldoorlog uitbrak de term Holocaust een “verbrand offer”, zoals in ritueel offer.

De Holocaust van “gewone Joden” tijdens de Tweede Wereldoorlog vormde dan ook onderdeel van de occulte praktijken van de Sabbateans. Antelman citeert de Joodse psychoanalist en overlevende van de Holocaust Bruno Bettelheim die zegt dat de Holocaust de meest wrede, meest brutale, meest afgrijselijke massamoord ooit, een “verbrand offer” is, een heiligschennis, een ontheiliging van God en mens.

Of Joden in de Tweede Wereldoorlog veelal om het leven kwamen door ziekte en uitputting in werkkampen en niet via de door velen betwiste versie van de gaskamers maakt in zoverre geen verschil dat het in beide gevallen slachtoffers zijn en je ze kunt beschouwen als een offer.

Dat is de reden dat het gewone Joodse volk ook in Rusland ten tijde van het communistisch bewind net zoveel of misschien nog wel meer dan christenen en katholieken, te lijden had onder het schrikbewind.

Zo toont zich ook weer de geraffineerde aard van deze satanische kliek. Zij gebruiken het gebrachte “verbrand offer” van het gewone Joodse volk als manier om iedere aanval op hun duivelse kliek te bestempelen als antisemitisch. Omdat ook deze satanische mafia de formele identiteit Jood draagt, maken ze dankbaar gebruik van de verwarring die hiermee ontstaat.

Het is natuurlijk ook geen toeval dat na de val van de muur alle macht en rijkdom van Rusland in handen kwam van de beruchte Joodse oligarchen. Zij zijn ook degenen die de volkomen corrupte Boris Jeltsin aan de macht hielpen en vanaf dat moment begonnen serieus hun zakken te vullen.

Bijna alle van die oligarchen waren Joods of half Joods en iedereen zal de namen van deze lieden weleens voorbij hebben zien komen. Zoals Boris Berezovsky, Mikhail Khodorovski, Alexander Abramov, Mikhail Friedman, Roman Abramovich, Viktor Vekselberg, Leonid Mikhelson en nog vele anderen.

De gevolgen voor de Russische bevolking waren desastreus. Wat volgde was een ongekende plundering van staatseigendommen, een soort gelegaliseerde mafia met als gevolg massale werkeloosheid en armoede. Tegen het einde van de jaren negentig waren de gemiddelde inkomens met 50 procent gedaald, investeringen met 80 procent en was de veestapel die bedoeld was voor zuivel- en vleesproducten afgenomen met 75 procent.

Kinderen leden aan ondervoeding, de gemiddelde leeftijd van een Rus daalde en ziektes zoals cholera en tyfus staken weer de kop op in het land.

De Joodse oligarchen leden ook niet bepaald aan valse bescheidenheid, want de hele wereld kon getuige zijn van hoe zij alles kochten wat los en vast zat, want geld was geen probleem.

Zo stond in een artikel van The London Times van 27 januari 1997 het volgende:

“Prominente Joodse figuren genieten vandaag de dag onvoorstelbare machtsposities in de Russische politiek, de media en de private sector en zijn tevoorschijn gekomen als de meest creatieve en getalenteerde geesten. Zo schepte Boris Berezovsky, de meest invloedrijke Russische Jood, onlangs op dat het land werd gerund door zeven sleutelbankiers, de meeste van hen Joods”.

Boris Jeltsin was uiteraard een zwak en corrupt politicus die de oligarchen graag ter wille was, een beetje zoals Mark Rutte bij ons vandaag de dag, en toen het tijd werd voor een opvolger viel de keus op de voormalig KGB man, Vladimir Poetin.

De olichargen richten zelfs een heel eigen politieke partij voor hem op, Unity, en gebruikten hun televisiekanalen om ervoor te zorgen dat Poetin gekozen zou worden. Er was een ongeschreven “understanding” dat dingen zouden blijven zoals ze onder Jeltsin waren geweest.

Echter, zoals de Guardian schreef:

“In 2000, they helped steer Yeltsin’s successor into power — Vladimir Putin, a saturnine former spook with the KGB, and its descendant organisation, the FSB. This, as Russian Godfathers demonstrates, may have been the moment at which the oligarchs out-clevered themselves.”

Met andere woorden, een klein foutje van de elite, want Poetin deed niet zoals werd verwacht.

We hebben in de jaren daarna kunnen zien hoe de Joodse oligarchen zijn aangepakt door Poetin. Er zijn uiteindelijk onofficiële overeenkomsten gesloten met de overblijvende oligarchen dat ze hun leven en fortuin mochten houden op voorwaarde dat ze zich niet langer met de politiek van Poetin zouden bemoeien.

Daarna is het opbloeien van Rusland en haar orthodoxe kerk begonnen dat tot op de dag van vandaag, ondanks alle opgelegde sancties, voortduurt.

Gedurende de jaren dat de oligarchen het land plunderden en er bittere armoede heerste onder de bevolking en deze geen moeite deden om te verbergen dat ze Joods waren, groeide onder de bevolking het antisemitisme met de dag. En wederom werd het gewone Joodse volk slachtoffer van de CM en het gevolg is dan ook dat er vanuit Rusland veel Joden zijn geëmigreerd naar Israël.

Daarom heeft Poetin aan de huidige Joodse leiders in Europa laten weten dat alle Joden terug kunnen komen naar Rusland en daar van harte welkom zijn. Het gewone volk dan wel te verstaan en niet de mafiosi.

Dit artikel verscheen op de website niburu.co.
Klik hier en lees het complete artikel: niburu.coVind je deze info waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?
Vond je dit artikel interessant?
Meld je nu aan!
op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het échte nieuws.
Wij hanteren een strikt anti-SPAM beleid en versturen pas email nadat je je aanmelding hebt bevestigd. Je gegevens worden door ons nooit met derden gedeeld. Met één klik kun je je ook weer afmelden.

Over Niburu.co

Niburu.co publiceert onthullend en bewustmakend nieuws, waarbij de bekendmaking van buitenaards leven en de transformatie van de mensen en haar planeet centraal staan. Krachten worden gebundeld om een nieuwe, liefdevolle en gezonde wereld te manifesteren.

7 reacties

 1. Putin is bekeerd tot de Islam!

  0 likes
  • Poetin onder invloed van Anastasia. (De zoemende ceders van Rusland.) Alle voedsel wordt biologisch verbouwd. Geen magnetrons. En 1 hectare land voor iedere rus die dat wenst.

   7 likes
 2. Chazaren zijn geen Joden dus afstammelingen van Juda maar afstammelingen van de andere 10 Stammen van Israël.
  Als een Chazaar zich bekeerd tot het Jodendom dan wordt hij geen Jood of Israëliër hij blijft zijn hele leven een bekeerling, een proseliet. Als hij trouwt met een Israëliër ( mogelijk een Jood of Jodin) dan zijn zijn kinderen wel Israëliër of Jood.
  Chazaren is dus een foute en zeer negatieve aanduiding van iemand die een echte afstammeling is van Israël (Jacob)

  1 likes
  • Niemand is meer “Echt” in de wereld. En dat is maar goed ook. Die dwaze zoektocht naar een niet bestaande Identiteit levert alleen maar oorlogen op. Feit is dat de Romeinen rond de jaartelling de meeste Joden Palestina “uitgejaagd hebben”. Een gedeelte richting Irak, Rusland etc. en het overige gedeelte richting Europa. 90% van het kader van de Russische Revolutie was van Joodse afkomst. En of je dat nu Chazaren/Kazaren noemt, doet niet terzake. Kruidenierspraatjes. Je altijd aan de feiten houden. Overigens een voortreffelijk stuk. Hun macht is onbegrensd. Laat je Joodse kinderen trouwen met de kinderen van de machtigste presidenten op Aarde en de buit is volledig binnen. Beter had Herzl het niet kunnen bedenken.

   0 likes
 3. ”Niemand is meer echt in deze wereld…..” En dat weet jij.
  Knap hoor.

  0 likes
 4. Naar mijn bescheiden mening zijn mensen die geen msm volgen echte mensen.
  He-le-maal zichzelf.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

niburu-co

Nu ook nederzetting op de maan ontdekt (video)

Er komt steeds meer aandacht voor onze ...

niburu-co

Vladimir Poetin is “een foutje” van de elite (video)

Er zijn maar heel weinig leiders van ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
PGlmcmFtZSBzcmM9Ii8vd3d3LnBheXByby5ubC9wcm9kdWN0ZW4vaW50ZXJuZXRfc3VjY2VzX2dpZHNubF8tX2ludGVybmV0X21hc3RlcmNsYXNzLzMzMDY2LzMxMjUxL2l3Yy9odHRwczovL3d3dy5pbnRlcm5ldHN1Y2Nlc2dpZHMubmwvaXdjX3JlZGlyZWN0IiBuYW1lPSJteWlGcmFtZSIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIG1hcmdpbmhlaWdodD0iMHB4IiBtYXJnaW53aWR0aD0iMHB4IiBoZWlnaHQ9IjEwMCUiIHdpZHRoPSIxMDAlIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+