UFO Database Archief

Vlagtwedde 21 november – Stralende gerasterde lichtbol met kleinere felle bollen

Help anderen door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: M.P.
Woonplaats: Vlagtwedde

Ik wil even melden dat wij gisteren op 21 november 2013 om 17.15 uur in het natuurgebied Weenderstraat in Vlagtwedde een ufo hebben gezien! Het was donker en redelijk helder maar er waren geen sterren te zien! Mijn man kwam mij roepen omdat hij een enorm helder iets zag met een uitstralend licht van twee kanten! Ik zag het ook en zei gelijk: “dit is iets aparts!” Wij zijn een verrekijker gaan halen en toen waren wij er echt van overtuigd; dit is iets bijzonders!

Wij zagen een soort bol met een uitstralende rand er omheen. Op de bol was een soort raster te zien van lijnen. In het midden bovenaan stond een soort groter lichtgevend bolletje enorm uit te stralen. Onderaan van links naar rechts stonden 6 kleinere bolletjes ook fel licht uit te stralen!

Vandaag ben ik op Google Niburu ufo gaan kijken naar een filmpje van 30-8-2013 van Pretoria en daar zag ik dezelfde bol alleen ontbraken de lijnen en de grotere en 6 kleine bolletjes! Het heeft er zeker een uur gestaan daarna verdween het heel langzaam richting Drenthe.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x