UFO

Vliegende schotel vastgelegd boven Mayastad Tulum (video)

Help ons door dit met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op 19 oktober 2008 maakte Valeria Villareal in de oude Mayastad Tulum in de Mexicaanse staat Quintana Roo een buitengewone foto.

Op de laatste foto die ze tijdens haar bezoek maakte verscheen een grote vliegende schotel. De spectaculaire verschijning is geanalyseerd en blijkt authentiek.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Valeria was op vakantie op het Mexicaanse schiereiland Yucatán en bezocht de tempels van Tulum. Ze nam foto’s van de ruïnes van de Mayastad en van de zee. Op weg naar de parkeerplaats draaide ze zich om en maakte ze nog één laatste foto terwijl ze ‘tot ziens Tulum’ zei. Onderzoeker Santiago Yturria analyseerde de foto en concludeerde dat het een echte foto betreft.

Op het moment dat Valeria de foto maakte zag ze niets bijzonders. Ze ging naar haar zus en bekeek daar de foto’s die op de geheugenstick stonden. Voor haar en de mensen in de Mayastad was het object een paar meter boven de bouwwerken niet zichtbaar.

In eerste instantie dacht Valeria aan een vliegtuig, maar er bevindt zich geen vliegveld bij Tulum wat zou kunnen verklaren waarom het object op een dergelijke hoogte vloog. Ze dacht daarna aan een wolk, maar de lucht was die dag helder.

Expert Guillermo Anaya merkte op dat het object niet geheel cirkelvormig of elliptisch is en dat op de bovenzijde van het schip een soort mast zit. Het object lijkt geheel donker te zijn en geen zonlicht te reflecteren. Anaya concludeerde dat de foto niet bewerkt is.

Het wordt duidelijk dat er onbekende technologieën zijn die niet met het blote oog waarneembaar zijn maar die we wel vast kunnen leggen met behulp van digitale fotografie.

Bron: YouTube/tercermilenio

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x