UFO Database Archief

Vlissingen 23 mei – Wegschietend fel lichtgevend object

Help anderen door deze informatie met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Gisteravond rond 22.45 hebben mijn man, mijn schoonmoeder en ik een ufo gezien toen we onze schoonmoeder uitlieten van de camping het Nolle aan de boulevard en strand van Vlissingen.

Links stond de maan en rechts kwam ineens vanuit het niets een heel fel licht in de lucht. In eerste instantie zei ik: het zal wel een vliegtuig zijn, die gaat zeker landen in Antwerpen maar dan had ie links voor de maan moeten vliegen zei mijn man Marcel, in hart en nieren een vlissinger die de weg van a tot b kent en zeker weet waar Antwerpen saventem ligt, daar hij als taxichauffeur in het verleden diverse ritjes heeft gemaakt.

Ter hoogte van het Nollebos werd het licht het felst en ineens schoot hij recht omhoog de lucht in. Het leek wel alsof hij door een soort kurkertrekker ging (dampkring misschien!!) Het licht werd in 6 seconde doffer en doffer en verdween ineens.

Toen we onze schoonmoeder hadden uitgezwaaid (vrouw was erg bang en geshockeerd maar vond het prachtig) liepen we naar onze caravan. Daar aangekomen hadden onze buren rechts en links het licht ook gezien dat ineens wegschoot.

Het licht was fel, volgens mijn man en schoonmoeder was het rond. Ik kon het niet echt zien zo fel was het, wel zag ik boven het felle licht wat lichten opflikkeren wat een apart blauw licht bleek en dan weer groen… Mijn man vond het een akelig ding en was bang.

Groeten,
J.O.W.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
koala39
koala39
12 jaren geleden

Ongeveer het zelfde hebben mijn man, mijn broer en ik gezien maar dan op zaterdag 5 juni in Best bij Eindhoven rond 23.45 uur.
Het was heerlijk weer om buiten te zitten en het was helder dus de sterren hemel was zeer goed te zien. Daar ik voor gek wordt verklaart door voornamelijk mijn broer die denkt dat ik ze zie vliegen als ik zeg dat er daar boven meer is dan we denken, verslikte zich in zijn slok bier en wees naar recht voor zich uit. Wij kijken natuurlijk en we zagen een fel licht ( mijn man zei meteen dat het een vliegtuig was wat op steeg maar dat kan niet want airport Eindhoven ligt aan de andere kant) het licht werdt steeds feller en het object steeg steeds hoger de lucht in waarna het met een behoorlijke snelheid verdween in de ruimte. Het gekke was dat ik vrijdag 4 juni zoiets ook gezien had maar omdat ik niet helemaal zeker was of ik dit wel goed gezien had had ik niks gezegd tegen mijn man of wie ook.
Nu was ik niet alleen en mijn man is wat dat betreft erg nuchter en die denkt dat echt overal wel een verklaring voor is, zei nu wel degelijk dat dat geen vliegtuig kan zijn geweest.
Helaas beschik ik niet over een degelijke video camera of telefoon waarmee ik zoiets kan filmen. Heb het wel geprobeert maar er valt niks van te maken.

Groetjes A.S

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

1
0
We lezen graag je reactie!x