Channelings

Volle maan-effecten: ben je klaar om de magie te verkennen? – Channeling 07-02-2023

Help anderen door deze informatie met iederen die je kent op je social media te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze inderdaad mooie dag. We zijn zo blij dat we vandaag weer met je kunnen spreken, en we willen je wat inzichten geven over het onderwerp van de volle maan-effecten op je lichaam en je wereld.

Voorbeelden van volle maan-effecten

Wij weten dat de volle maan-effecten de afgelopen dagen voelbaar waren voor de hele mensheid, maar ook voor alle dieren, planten, bomen en zelfs de andere bestaande rijken op jullie planeet.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/banner4.png

De volle maan-effecten betreffen de manier waarop de maan jullie fysieke lichamen in verschillende bewustzijnstoestanden brengt, trekt, zo je wilt.

middenin de nacht wakkerJe kunt dit merken aan verstoorde slaapgewoonten. Sommige mensen zijn gemakkelijk afgeleid, hebben problemen om in slaap te vallen, of worden gemakkelijk midden in de nacht wakker.

Sommigen van jullie worden echt onrustig in hun geest, kunnen de pauzeknop niet vinden voor een stortvloed aan voortdurend stromende gedachten.

De volle maan-effecten kunnen dit soort symptomen versterken, zeker als je al slaapproblemen hebt.

Sommige mensen krijgen nachtmerries of verontrustende dromen tijdens de volle maanfase, dat is ook een van de meer bekende volle maan-effecten.

Effecten op dieren

Maar welk effect heeft de volle maan op dieren? Kun je die waarnemen? Ben je je ervan bewust?

Als je voor huisdieren zorgt, bijvoorbeeld een kat of een hond, merk je waarschijnlijk gedragsveranderingen op tijdens de veranderingen van de maanfasen.

honden en de volle maanVooral honden zijn gevoelig voor de volle maan-effecten. Ze beginnen meer te blaffen, zijn rustelozer.

Gedurende de nacht kunnen ze luider zijn dan gewoonlijk, blaffen, janken en piepen.

Het is allemaal volkomen normaal, maar voor mensen kan het een beetje storend zijn, vooral als je al problemen hebt om te slapen tijdens de volle maan.

Wat is er aan de hand?

Hoe komen deze effecten nu tot stand? Wat veroorzaakt dit?

De aantrekkingskracht van de maan op het water op aarde is sterker bij volle maan. Dus alles wat water bevat, wordt hoger getrokken.

Dit beïnvloedt het proces van eb en vloed, en kort na volle maan treedt springtij op, vanwege de aantrekkingskracht van de maan op het water.

Voor mensen en dieren, maar ook voor planten en bomen geldt hetzelfde. Door de aantrekkingskracht van de maan op alles wat water bevat, verandert de energie in lichamen.

Je gaat meer in je hoofd zitten, meer in de denkmodus.

Een ongelukkig bijproduct hiervan kan bijvoorbeeld zijn dat je in ruzies belandt, over dingen die tijdens andere maanfasen geen probleem zouden zijn.

Wanneer de volle maan-effecten aanwezig zijn kun je in discussies terechtkomen. Iets om je bewust van te zijn, zodat je erop kunt anticiperen!

Volle maan-effecten op planten en bomen

volle maan-effecten op planten en bomenIets anders is dat er tijdens de volle maan verschillende effecten merkbaar zijn bij planten.

Planten groeien beter tijdens de volle maan, omdat het water in de aarde en in potten en borders stijgt.

Planten en bomen kunnen gemakkelijker bij het water komen, en hun wortels kunnen veel gemakkelijker water opnemen en het hoger transporteren naar de stengels, bladeren, stammen en takken.

Welnu, hiermee heb je verschillende effecten van de volle maan uitgelegd gekregen.

Wat is de les van dit alles?

Het is een les voor jou om te zien hoe vlekkeloos het Universum werkt. Alles werkt samen, de maan, de aarde, alles op de aarde.

En dit alles is door jou gedaan. Jij bent het meesterbrein achter dit alles. Jij bent de schepper die dit hele systeem heeft gemaakt, jij hebt elk stukje ervan gemaakt.

En ook al heb je moeite om dat te zien, te begrijpen met je logische verstand, diep van binnen, in je hart, zul je weten dat dit waar is.

Onthoud wie je bent

Jij bent de kracht, de creatieve kracht, de Bronenergie, de aanwezigheid van God, de Ik Ben.

Jij bent het krachtveld van BewustzijnJij bent het krachtveld van Bewustzijn dat de basis heeft gelegd en deze hele creatie mogelijk heeft gemaakt voor jou en alle andere mensen.

Jullie zijn allemaal facetten van de ene Bron, om samen te co-creëren in wat jullie je wereld noemen.

Onthoud altijd: Alles is goed, alles is al perfect. En dat ben jij ook. Perfect, heel, goddelijk, pure Liefde, ongeacht de omstandigheden die je in je menselijk leven ervaart.

Jouw Waarheid is zoveel meer! Je bent grenzeloos, goddelijk en allesomvattend!

Wij houden van je lief mens, meer dan je ooit zou kunnen begrijpen in je menselijke vorm.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4.4 25 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rose
Rose
1 jaar geleden

👌😃😴💓💞👍

Madeliefje
Madeliefje
1 jaar geleden

Dat volle maan aantrekkingskracht heeft dat was al enigzins bekend,maar dat wij als mens gecreeerd hebben dat vind ik moeilijk,misschiendat dit bij mij nog eens door mag dringen,in ieder geval bedankt voor de uitleg aan ons allenp

LICHT
LICHT
1 jaar geleden

Het is mijn ervaring dat ieder energie effect van de maan geheel binnen de mogenlijkheid van gecreede realitiet valt , dus slecht slapen is echt niet nodig
,Ja je kunt het wel creeren zo als zo veel dingen .Maar het is van geen nut voor je.

Anton
Anton
1 jaar geleden

Leg ook je bergkristal in het volle maanlicht om “op te laden”. Weleens gehoord dat de hemel op aarde is?

Back to top button