Natuur en Milieu

Vreemd lichtfenomeen in de wolken gaat viraal (video)

Help door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Beelden van een wolk die op een zeer ongewone manier beweegt zijn een internethit. Er wordt druk gespeculeerd wie of wat het fenomeen heeft veroorzaakt.

Het filmpje, dat afgelopen week op een mediawebsite werd geplaatst, is al bijna 350.000 keer bekeken.

Te zien is hoe een wolk vreemde bewegingen maakt en lijkt te worden geraakt door een lichtstraal. Er zijn al verschillende theorieën voorgesteld die de dansende wolk zouden kunnen verklaren.

Sommigen zijn van mening dat ongeïdentificeerde vliegende objecten achter het fenomeen zitten, terwijl anderen denken dat het vreemde verschijnsel is veroorzaakt door het High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP) van het Amerikaanse leger.

Een meer voor de hand liggende verklaring is volgens de Britse Daily Telegraph dat het schouwspel het resultaat is van lichtbreking in ijskristallen in de wolken.

Deze kristallen fungeren als een prisma en buigen het licht dat hen passeert, waardoor een parhelium ontstaat. Een parhelium of bijzon kan worden gezien wanneer een lage zon door de wolken schijnt.

Bron: Telegraph.co.uk

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
kim
kim
9 jaren geleden

Oefenen voor de holografische u.f.o of Jezus aankomst?

pietsnot
pietsnot
9 jaren geleden

volgens mij hebben ze ruzie t,lijkt net of ze mekaar om de oren slaan (LOL)

KeesJan
KeesJan
9 jaren geleden

Dit ziet er toch gewoon uit als elektromagnetische energie?
Wanneer het ijskristallen zouden zijn dan zouden de kleuren van de regenboog moeten verschijnen. Dat beweegt overigens ook niet. Misschien dat je een sluier ziet weetjewel.

Dit is wit kleurig en gedraagt zich als geladen deeltjes, plasma achtig. HAARP for sure.

john  bussink
john bussink
9 jaren geleden

“Deze kristallen fungeren als een prisma en buigen het licht dat hen passeert, waardoor een parhelium ontstaat. Een parhelium of bijzon kan worden gezien wanneer een lage zon door de wolken schijnt.”

mjah dan zouden de rest van de wolken er ook door beinvloed moeten worden. dit is niet het geval. einde theorie dus (debunked) wat het wel is…. geen idee eigenlijk maar wel heel bizar om te zien. eerst dacht ik toen ik het artikel las van jaja het zal wel maar ook vanwege de snelheid waarmee het gebeurd had ik zo iets van WTF is dit??????. HAARP kan het niet zijn vanwege de werking van HAARP. de wolken an sich zijn idd verlicht in tegenstelling tot de rest. rest mij 2 mogelijkheden. 1 UFO geeft al dan niet gecloaked een showdown of 2 een een of andere geheime sateliet wordt getest. sugesties?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

21
0
We lezen graag je reactie!x