Channelings

Waar ben jij in tijd en ruimte? – Channeling 06-09-2022

Help door deze informatie met vrienden op je social media te delen!

Welkom, welkom, lief mens, we zijn blij weer met je te spreken over de materie van tijd en ruimte. We zien hoe je verstrikt bent in deze illusies, en willen graag een paar dingen nader toelichten.

Verleden, heden, toekomst

horloge, tijdWat is tijd? Voor mensen is tijd het chronologisch opvolgen van lineair geplaatste momenten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Je ervaart tijd als iets waar je op terug lijkt te kunnen kijken, en iets waar je op vooruit lijkt te kunnen kijken.

Maar in werkelijkheid is er maar één moment in de tijd, en dat is dit specifieke moment, nu. We noemen dit daarom het ‘nu-moment’, of het ‘huidige moment’.

Waar in de tijd ben jij?

Als je de tijd vanuit een lineair perspectief bekijkt, kun je het gevoel hebben dat het nu-moment steeds vervuild is met gedachten aan het verleden, en gedachten over de toekomst.

Ook jij kunt de neiging hebben om veel gedachten te denken die teruggaan in de tijd, waardoor je in je hoofd steeds dingen herhaalt die in het verleden gebeurd zijn.

En dat verleden kan een paar minuten geleden zijn, of een paar jaar of zelfs tientallen jaren geleden.

Of je bent met je gedachten veel in de toekomst, waarbij je het heden volledig over het hoofd ziet, omdat je vooruit rent en probeert te bedenken hoe, waar en wanneer de dingen moeten gebeuren, of hoe, wanneer en waar je zou willen dat de dingen gebeuren.

Omdat er alleen het nu-moment is, het heden, is het eigenlijk vrij nutteloos om je gedachten gericht te houden op tijden die er niet meer, of nog niet zijn, vind je niet?

Je toekomst creëren

Want het verleden is voorbij, en de toekomst moet nog komen. De toekomst creëer je alleen nu, in het huidige moment, door je bewust te zijn wat je wilt creëren en je laserscherp te richten op dat wat je wilt, versterkt door je emoties.

Hoe dat precies werkt zou te veel zijn om in deze boodschap op in te gaan, maar we komen in een latere boodschap op dat onderwerp terug. Want er is hierover heel wat te vertellen.

Nu terug naar het andere onderwerp: ruimte.

De ruimte waarin je bent in het nu-moment

niet in het nuWaar ben je op dit moment? En waar zijn je gedachten meestal op gericht?

Ben je gericht op waar je werkelijk bent, in het huidige moment, gericht op de ruimte waarin je je bevindt?

Of zijn je gedachten meestal gericht op ergens anders zijn, misschien met andere mensen, in andere situaties dan waar je in werkelijkheid bent, of op andere plaatsen dan waar je bent?

Mensen zijn zich meestal niet bijzonder bewust van waar ze zich werkelijk bevinden. Meestal zijn ze in gedachten ergens anders dan waar ze werkelijk zijn.

Wees je bewust van waar je bent in tijd en ruimte

Als je denkt aan politiek, je komende vakantie, mensen die je ontmoet hebt, dingen die je nog moet doen, dingen die je al gedaan hebt, ben je niet in het huidige moment.

Je bent mentaal ofwel in het verleden ofwel in de toekomst, in andere tijden en andere ruimten dan waar je werkelijk bent. En dat is waar je problemen en moeilijkheden altijd beginnen!

In het nu-moment zijn, present zijn, geldt niet alleen voor tijd, maar zeker ook voor ruimte.

In het nu-moment zijn is mentaal aanwezig zijn, niet afdrijven naar andere tijden noch plaatsen.

Je bent in het nu-moment als je volledig bewust bent en ervaart wat er in werkelijkheid is op dat moment in tijd en ruimte.

Alle informatie ervarend die via je zintuigen binnenkomt, precies ervarend wat er op dat moment gaande is.

Maak je hoofd leeg

Dat betekent ook dat je gedachten behoorlijk stil moeten zijn.

Gedachten zijn bedoeld als hulpmiddel, om dingen uit te zoeken, als je ergens aan werkt waarvoor je je hersenen nodig hebt, bijvoorbeeld om iets uit te meten, dingen te berekenen, bepaalde plannen uit te werken.

Je denkvermogen was echter nooit bedoeld om stil te blijven staan bij herinneringen of illusies!

geen gedachtenJij bent een schepper, en de enige plaats van waaruit je bewust het leven en de wereld kunt creëren zoals je dit wilt, is vanuit het nu-moment, dit specifieke moment in de tijd, vanuit deze specifieke ruimte waarin je je bevindt.

Dus, wat willen we dat je van deze boodschap meeneemt? We moedigen je aan om je meer bewust te worden, meer bewust te zijn van waar je bent in tijd en ruimte, en te stoppen met in gedachten afdrijven naar andere tijden en ruimten.

Maak een verschuiving

Stop met het herhalen van oude dingen, beelden, gesprekken in je gedachten, en begin in het nu te leven, waarbij je zo goed mogelijk present en bewust bent.

Van daaruit zul je zien dat je je perspectief en je kijk op de wereld verschuift. Het is onvermijdelijk!

We houden heel veel van je, en we kijken uit naar ons volgende gesprek.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is en daarmee zijn we compleet.

4.6 19 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bibi
Bibi
1 jaar geleden

Abosolute waarheid!
Het is opzich niet verkeerd om je soms iets te herinneren of je voor te bereiden op wat komen gaat… zolang je jezelf er maar niet in verliest…

Fietje
Fietje
1 jaar geleden

Vertrouwen hebben

Liefde. madeliefje
Liefde. madeliefje
1 jaar geleden

Ik begrijp uw boodschap ,heel mooi toch vind ik het leuk naar sommige dingen heel even terug te denken,leuke dingen uit je jeugd,mensen die liefde aan je hebben gegeven,mooie momenten uit het leven,nare dingen leg ik op de stoep,en nu maar hopen in dit moment dat ik de liefde mag blijven voelen en doorgeven,naar alles wat groeit,bloeit,en leeft.

Wouter Hanhart
Wouter Hanhart
1 jaar geleden

Om het ‘waar en nu moment’ instant te ervaren (= instante verlichting), zie het ‘pointing experiment’: https://headless.org/experiments/pointing.htm

Back to top button