Channelings

Waar kun je troost vinden als je je zorgen maakt? – Channeling 13-04-2023

Help door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze mooie nieuwe dag. We zijn zo blij om weer bij je te zijn, en we willen je een beetje bijpraten en wat troost bieden in wat je als moeilijke tijden kunnen ervaren.

waar vind je troost als je je zorgen maakt?We zien dat velen van jullie zich zorgen maken over wat er in de wereld gebeurt. Velen van jullie zijn bang voor de ontwikkelingen in de politiek of voor milieukwesties. Misschien jij ook?

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Als je realiteit je zorgen baart

We zien dat mensen zich zorgen maken over van alles en nog wat, en dat begrijpen we. We weten dat je de dingen die je ervaart als echt ervaart, als jouw werkelijkheid.

We begrijpen dat wanneer je bijvoorbeeld je voet stoot dat dat pijnlijk is, of dat wanneer je ruzie hebt met iemand, je gevoelens gekwetst kunnen worden.

Dat begrijpen we allemaal. Maar we willen toch dat je je bewust wordt van hoe je reageert op alles wat er gebeurt in dat wat jij als werkelijkheid ervaart.

Ja, je kunt van streek zijn, ja je kunt je zorgen maken, je hebt misschien geen idee hoe je bepaalde problemen of situaties in je leven moet aanpakken. Misschien worstel je met dingen rond mensen, je kinderen, je gezondheid of je financiën.

Waar vind je troost?

Maar hoe pak je deze dingen aan? Welke gedachten denk je? Wat doe je in je hoofd? Denk je de meest negatieve dingen? Zie je de ergste uitkomst al helemaal voor je in gedachten?

Of richt je je op de goede dingen in je leven? Richt je je op de dingen waardoor je je beter voelt, al is het maar een klein beetje beter?

Sommigen troosten zich met het lezen van positieve boeken of misschien kijk je wel naar documentaires die je opbeuren. Je kunt de boodschappen die we al gegeven hebben herlezen, of de boodschappen van andere channelers.

Misschien vind je troost in een kopje koffie of thee, in de glimlach van een kind, in de gezellige, harige begroeting van je huisdier… Geluk en troost kun je vinden in de meest alledaagse en kleine dingen.

We willen dat je je bewust wordt van de keuzes die je altijd hebt.

Verbinding met je ziel

Je hebt altijd de keuze om je te richten op iets goeds, iets dat je weer afstemt op de energie van je ziel.

Of je kunt ervoor kiezen je ziel te verwaarlozen, en te blijven hangen in de negativiteit, de angst, de gevoelens van verlies, wanhoop of hopeloosheid. Het is allemaal aan jou.

zielsverbindingWelnu, we willen dat je je herinnert dat je er nooit alleen voor staat. Je bent je er meestal niet van bewust dat je een multidimensionaal wezen bent. Je leeft als mens in de fysieke wereld, maar tegelijkertijd leef je ook als je ziel in de niet-fysieke wereld.

Vaak denk je aan je ziel of je hogere zelf als iets dat losstaat van jou, iets buiten je fysieke lichaam. Maar jij en je ziel zijn één en dezelfde.

Je ziel functioneert en verblijft in een andere dimensie, maar ook in je fysieke lichaam. Ze is hier en nu, en ze is er altijd voor je om je te leiden, je te troosten en je te leiden naar waar je moet zijn.

Volg de energie

En om in de beste positie te komen, de beste stemming, te eindigen waar je moet zijn, is door te luisteren naar de leiding van je ziel. Door de energie te volgen die goed voelt, die je doet glimlachen, of die je een zeker en veilig gevoel geeft.

Wanneer je zorgen of problemen ervaart, keer dan naar binnen en vraag jezelf af “wat zou nu maken dat ik me beter ga voelen?” En luister niet alleen naar je mentale gedachten, maar luister naar die innerlijke stem, luister naar je hart, want je ziel zal je antwoorden, vanuit je hart.

Dat is onze boodschap van troost voor vandaag voor jou. We wensen je een gelukkig leven, een leven vol vreugde en gelukkige tijden, en het is er al, beschikbaar voor jou!

Daarom geven we je onze boodschappen, om je te herinneren aan je potentieel, je kracht, je sterkte, en aan het feit dat je zoveel meer bent dan je met je fysieke ogen kunt zien.

Wij houden heel veel van je. Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet voor vandaag.

4.4 34 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sophie
Sophie
10 maanden geleden

Dank!

Spreen
Spreen
10 maanden geleden

Op zijn reis naar Wei, gebruikte meester Lieh Tzu zijn maaltijd aan de kant van de
weg. Zijn volgelingen zagen een oude schedel en schoven het kreupelhout opzij om
hem die te laten zien. De Meester keerde zich naar zijn leerling Po Fêng en zei: “Die
schedel en ik weten dat er niet zoiets bestaat als het absolute leven of de absolute
dood.
‘Als wij onszelf zien als mensen die over de weg van de ontwikkeling voortgaan, dan
ben ik in leven en hij is dood. Maar gezien vanuit het standpunt van het Absolute –
aangezien er niet zo’n principe is als een leven op zichzelf – volgt daaruit dat er niet
zoiets als dood kan bestaan.’
Dit weten is beter dan al jullie manieren om het leven te verlengen en een krachtiger
bron voor geluk dan elke andere.

Ivo
Ivo
10 maanden geleden

Mooi, dank voor deze opbeurende tekst

Rose
Rose
10 maanden geleden

Veel dank 🙋🙏❤💞💓💗💖👍👌✌

Back to top button