Channelings

Waarheid, wat is werkelijk waar? – Channeling 23-08-2022

Help anderen door dit artikel met iedereen op je social media te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze inderdaad prachtige dag. We zijn als altijd blij weer bij je te zijn, en het onderwerp van de boodschap van vandaag is Waarheid.

Wanneer geloof je iets? Wanneer is iets waar voor jou? En wanneer is iets een harde Waarheid?

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Wat is Waarheid?

Waarheid of niet?Volgens één woordenboek betekent “Waarheid de feitelijke toestand van een zaak, een vasthouden aan de werkelijkheid, of een onbetwistbaar feit“. Dus waarheid is iets dat een hard feit is, er valt niets tegenin te brengen.

Maar je moet erkennen dat niet alles wat je als een waarheid beschouwt, in feite ook echt waar is.

Bijvoorbeeld de wereld waarin je leeft. We hebben al vele malen gezegd dat je wereld een hologram is, een illusie, maar toch kijk je ernaar, en zie je je wereld, als iets dat waar is. Je betwist de Waarheid dat het een illusie is, niet echt.

Dus daar heb je het, de discrepanties tussen wat je voelt dat waar is, en wat werkelijk waar is.

Hoe bepaal je dus of iets waar is of niet? Je onderbuikgevoel is daarvoor niet altijd de beste leidraad. Je moet meer doen, of beter gezegd: verder kijken dan dat.

Waarheid in de derde dimensie

Waarheid kun je vinden in de hogere vibraties of trillingen. Zolang je vasthoudt aan de trillingsfrequentie van oordelen, lijden, buiten jezelf kijken, het hoe en waarom van dingen proberen uit te zoeken, zul je nooit de Waarheid vinden!

De werkelijkheid van de dingen kan niet, en kan nooit, gezien worden vanuit de derde dimensie. In het beste geval krijg je er een glimp van te zien, maar je zult nooit de volle glorie zien van wat er werkelijk is.

Zoals we eerder in andere boodschappen hebben uitgelegd, is de derde dimensie de dimensie van oordeel, van afgescheidenheid, van gebrek, van beperking, van lijden, van tegenstellingen.

De derde dimensie is een mentale toestand waarin alles zwart of wit is, er is liefde of haat, er is geluk of pijn. Dat is de werkelijkheid van de derde dimensie, en vanuit die toestand is het onmogelijk de Waarheid te zien!

Ga naar de hogere dimensies

verhoog je vibratieJe moet jezelf optillen, hoger, boven de dingen waarvan je denkt dat ze echt zijn in die derde dimensie.

Als je hoger gaat, je vibratie of trillingsfrequentie verhoogt, stijg je uit boven de afgescheidenheid, boven het gebrek en de beperking, boven het lijden, en je krijgt de werkelijkheid te zien.

Je krijgt te zien dat het allemaal nep is, dat er geen afgescheidenheid is, dat er geen gebrek, geen lijden, geen beperking is.

Dit kun je niet zien, en zul je ook nooit zien, zolang je in de lagere trillingsfrequentie blijft!

Om je vibratie te verhogen hoef je je alleen maar te focussen op de dingen waar je van houdt, de dingen te doen die je een gelukkig gevoel geven. Gelukkige, blije gevoelens zijn in, en komen voort uit, een hogere vibratie!

Verleg je focus

Zolang je dus in de gedachten en emoties blijft van je slecht voelen, je aandacht richten op problemen, op dieren die gekwetst worden, mensen die gekwetst worden, medelijden hebben met de planeet, en met van alles en nog wat dat gaande is in wat je als ‘de echte wereld’ waarneemt, zul je nooit de Waarheid zien van wat er aan de hand is.

verleg je focusEn wij wensen dat je je ogen opent, je vibratie verhoogt, uit de duisternis van de derde dimensie komt en om je heen begint te kijken met ogen die in staat zijn de Waarheid, de werkelijkheid van de illusie te zien.

Dat kun je, maar je moet wel de moeite doen om je vibratie te verhogen! Dat is alles wat er bij komt kijken.

Waarheid is binnen handbereik, voor jullie allemaal, open gewoon je figuurlijke ogen, open je hart, en bovenal: stop met je aandacht te richten op de dingen die je als ‘slecht’ ervaart, verplaats je aandacht naar de dingen die je lief zijn en houd je aandacht daarop gericht!

Focus je op gelukkig en gezond, in plaats van verstoord, moe, depressief, verdrietig, kwaad enz.

Zuivere, goddelijke liefde is alles wat er is

Begin in te zien dat er alleen liefde is! LIEFDE is de WAARHEID!

Voel het verschil in je eigen lichaam als je die verschuiving maakt, en je zult verrast zijn!

We houden van je, lief mens, en we kunnen het niet vaak genoeg zeggen, dat het tijd voor je is om de Waarheid te leren kennen en te zien. De Waarheid over wie je bent, en de Waarheid over de wereld waarin je leeft!

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4.8 24 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Corry Klaassen
Corry Klaassen
1 jaar geleden

Jezus Christus is de Weg, de Waarheid en het Leven!

Jet
Jet
1 jaar geleden

Wat ’n prachtige boodschap! Ten diepste voel ik dat dit Waarheid is! Ik vind het wel een uitdaging om dit vast te houden! Bedankt ! 🙏❤️

Willem
Willem
1 jaar geleden

Ja inderdaad wat mooi, het geeft ook een fijn gevoel om alles los te laten en alleen maar te focussen op liefde !

Jacinta
Jacinta
1 jaar geleden

Wij zijn LIEFDE, alleen is de mens wegens omstandigheden, ver van zijn werkelijke Zelf verwijderd geraakt… De mens dient naar binnen te keren en zijn werkelijke Zelf weer te ontdekken…

Back to top button