Financieel

Waarom geld niet de bron van alle kwaad is & hoe jij financieel vrij kunt worden…

Help ons door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

ninefornews-geld-maakt-gelukkigGeld wordt door veel mensen als bron van het kwaad gezien. Onterecht wordt gedacht dat geld mensen corrupt maakt en dat geld de wortel van het kwaad is.

De oorsprong van deze negatieve gedachte is religie. Ook refereert men soms naar de bijbel, waarin dit zou staan. Echter klopt dit wel?

In geen enkel geschiedkundig religieus schrift valt te lezen dat geld de wortel van het kwaad is. Wat wel gezegd wordt is dat liefde voor geld de wortel van het kwaad is. En dat zijn nogal verschillende zaken.

Er zijn tal van voorbeelden te noemen van mensen en situaties waarin geld op de verkeerde manier gebruikt wordt en er zijn evenzo tal van voorbeelden te noemen waarin geld ten goede wordt gebruikt.

ninefornews-deurwaarder
De deurwaarder

Denk je dat je ongelukkiger of juist gelukkiger bent als je meer geld hebt? Ben je iemand die meer dan genoeg geld heeft om alle rekeningen te betalen? Of maak je je zorgen over deurwaarders die op ‘vriendelijke’ toon beslag komen leggen op je spullen?

Als je meer geld hebt, heb je in eerste instantie meer vrijheid. Daarna is het zo dat als je goed met je geld omgaat, je een veel leuker leven hebt, zonder al te veel zorgen. Mensen die financieel vrij zijn, zijn vaker gelukkig in het leven, simpelweg omdat zij de regie van hun eigen leven in handen hebben. Ze bepalen zelf wat ze doen, hoe ze het doen, en hoeven aan niets of niemand verantwoording af te leggen.

Jacko Meijaard

jacko-meijaard
Jacko Meijaard

Iemand die de kunst van eenvoudig geld verdienen via het internet begrijpt en geleerd heeft er goed mee om te gaan is Jacko Meijaard. Deze 24 jarige Zeeuw verdiend zijn geld via het internet en laat het internet en het geld dat hij daarmee verdiend voor zich werken.

Hierdoor is hij zo vrij als een vogel, en kan hij overal ter wereld geld verdienen. Hij hoeft aan niets of niemand verantwoording af te leggen en bepaalt zelf hoe zijn dag er uit ziet. Hij heeft geen baas, geen negen-tot-vijf leven en hij geniet van de ultieme vrijheid.

Resultaten Webinardeelnemers December 2016

Eind december 2016 organiseerde Meijaard exclusief voor NineForNews lezers een webinar, waarin hij vertelde hoe hij dit doet. Het doel van dit webinar was de deelnemers te leren hoe ook zij een onafhankelijk inkomen konden gaan opbouwen via het internet.

Jenneke was één van de deelneemster van dit gratis webinar en binnen twee weken na het webinar had zij het eerste geld verdiend via het internet.

Zelf zegt zij:

“Ik had nooit gedacht dat dit écht waar zou zijn. Ik was altijd een beetje skeptisch als het aankomt op dit soort dingen, maar Jacko’s verhaal was zo helder en logisch dat ik besloot om er mee aan de slag te gaan. Dat bleek de juiste keuze, want al na twee weken begon ik geld te verdienen op het internet. Het was nog geen vetpot, maar nu we bijna drie maanden verder zijn, verdien ik zo’n duizend euro per maand op het internet, en dat wordt alleen nog maar meer!”

Ook Johan, die eind december 2016 met Jacko’s methode aan de slag ging, heeft succes geboekt:

“Ik was ongelukkig in mijn saaie en niet-uitdagende negen tot vijf baan. Jacko vertelde met zoveel passie over zijn methode en g
af me het vertrouwen om dit met beide handen aan te pakken. Gelukkig dat ik dat gedaan had, want ik sta nu op het punt om mijn baan op te zeggen. Dankzij Jacko’s hulp verdien ik nu genoeg om te stoppen met mijn baan, zodat ik zelf kan bepalen hoe mijn dag er uit ziet. Ik ben Jacko dan ook eeuwig dankbaar”
.

Nieuw webinar!

webinar-imageVanwege het succes van Jacko’s webinar eind december 2016, hebben we Jacko zo ver gekregen om zijn webinar nogmaals te geven – ditmaal op donderdag 23 maart om 20:30 uur.

Dit webinar staat 100% in het teken van het creëren van een passief inkomen via het internet. Besef goed dat dit wel eens het laatste webinar van Jacko in 2017 kan zijn (omdat hij te druk is met genieten van het goede leven) – daardoor raden we je aan om jezelf nu al aan te melden en het in je agenda te zetten! Er zijn slechts een beperkt aantal plekken bij en vol = vol.

Leer een passief inkomen creëren

In het webinar zal Jacko je stap voor stap uitleggen hoe je een 100% Passief Inkomen via het internet op kunt bouwen. Dit is een inkomen zonder de ouderwetse inruiling van je tijd voor geld. Met een passief inkomen vervang je een traditioneel inkomen en heb je veel meer tijd. In de regel werkt Meijaard zelf slechts zo’n twee uur per dag, vaak nog minder.

Wat je leert tijdens het webinar kun je gewoon vanuit huis doen, of waar jij maar wilt. Het enige dat je nodig hebt is een computer of een laptop, een internet verbinding en weten wat je moet doen. Dat laatste leer je in dit webinar.

Klik hier om jezelf nu aan te melden voor het webinar ==> (vol = vol)

Er zijn geen kosten verbonden aan dit webinar. Aanmelden is dus 100% gratis. Wees er wel snel bij, want zoals gezegd zijn er maar een beperkt aantal digitale stoelen beschikbaar en uit ervaringen weten we dat Jacko’s webinars snel zijn volgeboekt.

Meld je nu aan en wie weet ben jij het volgende succesverhaal.

[internetsuccesgids.nl]

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.